Povezane novice

Al Pacino bo pri 83 letih znova oče

Primorske 31.05.2023
NEW YORK Ameriški igralec in dobitnik oskarja Al Pacino bo pri 83 letih že četrtič oče. Njegova 29-letna partnerka Noor Alfallah je po poročanju ameriških medijev, ki se sklicujejo na igralčevega tiskovnega predstavnika, že v osmem mesecu… »

Al Pacino pri 83 letih pričakuje četrtega otroka

Necenzurirano 31.05.2023
Potrjeno: ameriški igralec Al Pacino, ki šteje 83 let, pričakuje četrtega otroka. Al Pacino je od pandemije novega koronavirusa v zvezi z 29-letno Noor Alfallah. Ta je, kot se je izkazalo, noseča osem mesecev. Pacino že ima tri otroke: dva z Beverly… »

Nov član kluba starih očkov

Delo 31.05.2023
Potem ko je pri 79 letih pred kratkim oče sedmič postal Robert De Niro, zdaj enaka vloga četrtič čaka še stanovskega kolega Al Pacina. Skupaj sta igrala v nepozabnem Botru, v zavesti filmoljubov na nek način sodita skupaj, manj poučeni ju včasih… »

Al Pacino pri 82 letih pričakuje četrtega otroka

RTV Slovenija 31.05.2023
Potem ko smo maja poročali, da bo Robert De Niro pri 79 letih postal oče, ga je "prekosil" njegov igralski kolega Al Pacino, ki bo otroka, svojega četrtega, dobil pri 82 letih. Njegova partnerica Noor Alfallah je v osmem mesecu nosečnosti, poročajo… »

Legendarni igralec pri 83 letih pričakuje četrtega otroka

SiolNET 31.05.2023
Ameriški igralec Al Pacino bo pri 83 letih dobil četrtega otroka. Njegova 29-letna partnerka Noor Alfallah je, kot poroča TMZ, v osmem mesecu nosečnosti. Al Pacino in Noor Alfallah sta v zvezi od aprila lani, Noor pa je bila pred tem v razmerju s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem