Povezane novice

Đoković se je samo podpisal, Alcaraz z zapisom ogrel srca Parižanov

SiolNET 31.05.2023
Četrti tekmovalni dan na OP Francije je prvi nosilec Carlos Alcaraz izločil Tara Daniela. Sicer je izgubil drugi niz, v preostalih treh pa oddal le štiri igre. Svojo nalogo je opravil tudi peti nosilec Stefanos Cicipas, ki je v treh nizih izločil… »

Alcaraz v 3. krog po štirih nizih, tudi Đoković ni imel težjega dela

RTV Slovenija 31.05.2023
Prvi nosilec Carlos Alcaraz je v drugem krogu Rolanda Garrosa s 6:1, 3:6, 6:1 in 6:2 premagal Japonca Tara Daniela. Po treh nizih sta med najboljših 32 v Parizu napredovala Novak Đoković in Stefanos Cicipas. 20-letni Alcaraz, številka ena na lestvici… »

Mednarodna teniška zveza Đokovića ne bo kaznovala

SiolNET 31.05.2023
Srbski teniški igralec Novak Đoković je v ponedeljek po zmagi v prvem krogu OP Francije dvignil veliko prahu z zapisom na kamero: "Kosovo je srce Srbije. Ustavite nasilje." Na zapis Srba so se odzvali številni, med drugim se je oglasila tudi francoska… »

Sabalenka v tretji krog, konec za domači up

SiolNET 31.05.2023
V ženskem delu teniškega OP Francije igrajo drugi krog. Jessica Pegula, tretja igralka sveta, se je uvrstila v tretji krog. Njena tekmica, Camila Giorgu, je na igriščih Roland Garrosa predala prvi niz po zaostanku z 2:6. Uspešna je bila tudi druga… »

Dober trening za Alcaraza, hladen tuš za Garcio

Delo 31.05.2023
V drugem krogu grand slama v Parizu je Carlos Alcaraz s 3:1 v nizih izločil Tara Daniela. Caroline Garcia, domača favoritinja, se že poslavlja od turnirja. V Parizu je prirediteljem vreme še naprej naklonjeno, zato Roland Garros poteka po načrtih… »

Carlos Alcaraz izgubil niz, toda vseeno gladko napredoval

Dnevnik 31.05.2023
Na Rolandu Garrosu se je že v drugem krogu poslovila domača teniška junakinja Caroline Garcia. Domači navijači so na drugem letošnjem teniškem turnirju največje četverice v Parizu dočakali prvi delirij in tudi večje razočaranje. Za prvega je… »

Zahtevajo sankcije za Đokovića

Zurnal24 31.05.2023
Nad Novaka Đokovića se zgrinjajo kritike zaradi političnega zapisa na kameri. Olimpijski komite Kosova (OCK) je Mednarodnemu olimpijskemu komiteju (MOK) posredoval zahtevo za sprožitev disciplinskega postopka zoper Novaka Đokovića, potem ko je… »

Nov zvezdniški par: Janu Oblaku srce ukradla ta teniška lepotica

Zurnal24 31.05.2023
Srbska teniška igralka je po zmagi v prvem krogu Roland Garrosa potrdila vezo z enim najboljših vratarjev na svetu. 105. teniška igralka sveta, Srbkinja Olga Danilović, je letošnje nastope na OP Francije v Roland Garrosu odprla z odlično predstavo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem