Povezane novice

Nekateri udeleženci protesta upokojencev pred stavbo RTV-ja žaljivi in agresivni do novinarjev

RTV Slovenija 31.05.2023
Posamezni udeleženci shoda upokojencev so bili pred stavbo RTV Slovenija žaljivi in agresivni do novinarjev in drugih zaposlenih. Zoper enega od protestnikov je bila podana prijava na policijo. Na dogajanje so se ostro odzvali v aktivih in sindikatih… »

Ruparjev protest potekal drugače, to je razlog

Zurnal24 31.05.2023
Rupar je preko Facebooka udeležence pozval, naj pred Državnim zborom in pred RTVS stresejo sol. Pripel je tudi zemljevid trase, po kateri so hodili protestniki. V Ljubljani je ponovno potekal protestni shod Ljudske iniciative Glas upokojencev in… »

Rupar vladi: V vaš Gen-I ste dali sedemkrat več kot eni tretjini slovenskih prebivalcev!

Nova 24TV 31.05.2023
Pavel Rupar. (Foto: Nova24TV) Danes od 15. ure dalje poteka že peti protestni shod upokojencev. Zaradi brezbrižnosti Golobove vlade so se vnovič zbrali v središču prestolnice. Protest je potekal na malce drugačen način. Demonstranti so bili sprva… »

Protest Ruparjevih upokojencev / Nekateri novinarje RTV Slovenija zmerjali z »rdečo drhaljo«

Mladina 31.05.2023
Novinarji in drugi zaposleni na RTV Slovenija deležni žaljivk in agresije določenih udeležencev shoda upokojencev. V novinarskih aktivih, novinarskih sindikatih in Svetu delavcev RTVS ostro obsojajo današnji dogodek, ko so bili novinarji in drugi… »

Predstavniki novinarjev in zaposlenih na RTVS ostro obsodili ravnanja nekaterih udeležencev shoda upokojencev

Primorske 31.05.2023
V novinarskih aktivih, novinarskih sindikatih in Svetu delavcev RTVS ostro obsojajo današnji dogodek, ko so bili novinarji in drugi zaposleni na RTVS med opravljanjem svojega dela deležni žaljivk in agresije določenih udeležencev shoda upokojencev… »

»Posledica načrtnega netenja nestrpnosti in sovražnosti do novinarjev«

Delo 31.05.2023
Nekateri novinarji RTV Slovenija so bili pred stavbo na Kolodvorski deležni groženj nekaterih udeležencev shoda. V novinarskih aktivih, novinarskih sindikatih in svetu delavcev RTV Slovenija so ostro obsodili današnje žaljenje in agresivno vedenje… »

Nekateri udeleženci shoda upokojencev z žaljivkami in agresijo nad novinarje RTVS

Dnevnik 31.05.2023
V središču Ljubljane so se danes popoldne na shodu petič zbrali upokojenci. Tudi na tokratnem shodu so izrazili zahteve po dvigu pokojnin, ob tem pa pričakovanje, da bo Radiotelevizija Slovenija (RTVS) »ostala pluralna«. Nekateri novinarji RTVS so… »

Incident na shodu upokojencev: "Ampak niste naša, vi lažete" #foto

SiolNET 31.05.2023
V središču Ljubljane so se danes popoldne na shodu petič zbrali upokojenci. Tudi na tokratnem shodu so izrazili zahteve po dvigu pokojnin, ob tem pa pričakovanje, da bo Radiotelevizija Slovenija (RTVS) ostala pluralna. Nekateri novinarji RTVS so ob… »

Na protestu iniciative Glas upokojencev znova protestirali proti vladi in zahtevali višje pokojnine

RTV Slovenija 31.05.2023
Iniciativa Glas upokojencev Slovenije in Inštitut 1. oktober sta ob prvi obletnici aktualne vlade pripravila 5. protestni shod. Del protestnikov se je pred shodom na Trgu republike zbral tudi pred stavbo RTV Slovenija. Kot so pred 5. protestnim in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem