Povezane novice

Kosić zapušča Tabor, Koprivec je odšel v Koper

Primorske 01.06.2023
Po koncu prvoligaške nogometne sezone se dogajajo, predvsem pa se še bodo zgodili številni nogometni premiki. Temeljita prevetritev se obeta sežanskemu Taboru, ki se je preselil v drugo ligo, precej sprememb naj bi bilo tudi v Kopru. SEŽANA, KOPER Od… »

Šli bodo s kolesom, tudi če nimajo svojega

Primorske 01.06.2023
S kolesom na kavo, krajši izlet ali po nakupih tudi v Ajdovščini ne bo več težava, četudi človek nima pri roki lastnega kolesa. Domačinom in obiskovalcem je namreč zdaj na voljo 13 električnih koles, ki jih je mogoče prevzeti na treh… »

Iz nekdanje zaporniške celice v kraško jamo

Primorske 01.06.2023
Zapuščena stavba nekdanje mejne policije na mejnem prehodu v Lipici bo čez dobro leto dni spet zaživela. Tokrat ne bo ločevala, temveč povezovala. Postala bo sprejemni center in glavna vstopna točka v geopark Kras-Carso. V njej bo, seveda… »

Začela se je obnova suhih zidov ob novi kolesarski trasi

Primorske 01.06.2023
Občini Sežana in Komen urejata 27,2 kilometrov dolgo kolesarsko pot med Sežano in Komnom, ki bo zaključena še letos. V želji po čim bolj enotni podobi poti in ohranjanju pomembnega elementa podobe kraške krajine bodo v sklopu projekta obnovili… »

Grže v napad na odličje na državnem prvenstvu

Primorske 01.06.2023
Primorski tekaški pokal je spet postregel tako z ravninskim kot gorskim sporedom. Ravninsko preizkušnjo v Petelinjah je dobil član AK Postojna Jaka Grže, na gorski v Zadlogu pa je rekord proge na Špičasti vrh postavila članica Nanosa Varineja… »

Za jubilej so se vrnile med elito

Primorske 01.06.2023
Ženski odbojkarski klub Luka Koper bo z današnjo slovesnostjo in srečanjem generacij proslavil 50 let ženske odbojke v največjem istrskem mestu. Z rezultati pred leti že dokazani trener Marko Kalc je dekleta vrnil v prvo ligo in bo ostal na čelu… »

Pod Kostanjevico bo 11 stanovanj, ob Kornu pa jih načrtujejo kar 102

Primorske 01.06.2023
Stanovanjski sklad z domom upokojencev prenavlja objekt na Erjavčevi 39, kjer bodo poleg dnevnega centra stanovanja za šest oseb, na Streliški bo gradil blok z 11 stanovanji. Dobra novica je, da se po več letih premika projekt oskrbovanih stanovanj ob… »

“Takega smrada še nisem vohal”

Primorske 01.06.2023
Na prvi lokaciji so v nekaj dneh prečrpali približno 210.000, na drugi najmanj 50.000 kubičnih metrov vode in na lastne oči opazovali, kako se sušijo travniki, vinogradi in vidno praznijo kanali za odvodnjavanje. 32-članska prva slovenska ekipa, ki… »

Nedopustne povezave: natečaj po meri sester Kutnar padel v vodo

Primorske 01.06.2023
Fakulteta za vede o zdravju Univerze na Primorskem je lani napovedala novogradnjo. Zanjo je univerza skupaj z Zbornico za arhitekturo in prostor Slovenije v začetku decembra objavila javni natečaj, dobili so šest elaboratov in za najboljšega pred… »

Zakaj je izolska komunala letos s košnjo zelenic začela šele ta mesec?

Primorske 01.06.2023
Izolske zelenice so bile v teh dneh odete v tako visoko travo kot še nikoli doslej. Temu sta resda botrovala precej moker april in nižje majske temperature, toda dejstvo je, da Komunala zelenic do nedavnega ni kosila. IZOLA > Tudi nekateri ekološki… »

Denver Vlatka Čančarja gosti in izziva Miami

Primorske 01.06.2023
Denver in Vlatko Čančar sta dobila tekmeca v finalu košarkarske lige NBA. V noči na petek bo prestolnico Kolorada prvič obiskal Miami, ki je po vrsti izločal favorizirana moštva s prednostjo domačega igrišča. Nazadnje drugega nosilca vzhodne… »

Novice dneva »

#video Na krilih Dončića Dallas ponovno do visoke zmage

Dnevnik pred dvema uramaše 3 povezane

OECD zvišal svetovno gospodarsko napoved

Delo pred eno uroše 1 povezana

Že tretji ruski napad na Odeso v tem tednu

RTV Slovenija pred 43 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem