Povezane novice

Gumo menjal kar na prehitevalnem pasu

Dnevnik 01.06.2023
Na primorski avtocesti je danes nastal daljši zastoj, ker se je voznik odločil zamenjati pnevmatiko kar na prehitevalnem pasu. Reševalec, gasilec in prvo ime Zavoda Reševalni pas Anže Albreht ni začuden, kajti na avtocestah se iz dneva v dan vidi… »

VIDEO: Na Darsu pravijo, da je šlo za "usklajeno akcijo s policijo"

Necenzurirano 01.06.2023
Dopoldan je voznik menjal gumo na prehitevalnem pasu, kasneje se je pri Postojni zgodila prometna nesreča. Vozniki pa so zapeljali ne vzvratno, ampak so vozila obračali in vozili v nasprotno smer! Na Twitter profilu Darsa pa so zapisali, da je šlo za… »

POPOLN KAOS NA PRIMORSKI AVTOCESTI: In vsega je "kriva" ena prometna nesreča (FOTO, VIDEO)

Regional 01.06.2023
Potem, ko se je v dopoldanskem času na odseku primorske avtoceste med Postojno in Razdrtim, pri počivališču Studenec, v smeri Ljubljane, zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve tovorni in eno osebno vozilo, je na avtocesti prišlo… »

Na primorski avtocesti pnevmatiko menjuje kar na prehitevalnem pasu

Necenzurirano 01.06.2023
Prometno-informacijski center, ki skrbi za obveščanje javnosti o stanju in prevoznosti vseh državnih cest ter prometu na njih, sporoča, kako nespametno je ravnal eden od voznikov. "Na primorski avtocesti smo od Vrhnike proti Ljubljani priča nevarnemu… »

Ne boste verjeli, kaj je na prehitevalnem pasu avtoceste delal ta voznik

Zurnal24 01.06.2023
Pnevmatiko bo očitno zamenjal kar na prehitevalnem pasu. Prometno-informacijski center svari pred voznikom, ki na primorski cesti med Vrhniko in Ljubljano menja pnevmatiko kar na prehitevalnem pasu. "Nastal je daljši zastoj, zamuda 20 - 30 minut," še… »

Nevarno početje na primorki: pnevmatiko je menjal na prehitevalnem pasu

SiolNET 01.06.2023
Na primorski avtocesti se je voznik menjave pnevmatike lotil kar na prehitevalnem pasu. Nastal je daljši zastoj, na kraju dogodka je policija. Prometno-informacijski center voznike opozarja, naj se v primeru okvare vozila umaknejo na odstavni pas in… »

Na prehitevalnem pasu primorske avtoceste menjal gumo

Dnevnik 01.06.2023
Vsega hudega vajeni policisti in upravljavci avtocest so danes zjutraj vendarle naleteli na nekaj, česar še niso videli. Voznik je namreč sredi primorske avtoceste menjaval pnevmatiko. »Na primorski avtocesti smo od Vrhnike proti Ljubljani priča… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem