Povezane novice

Umrl znani slovenski fotograf, v katerega je trčil drseči motor, poklonila se mu je tudi Tina Maze

Necenzurirano 01.06.2023
Voznik motornega kolesa je po trčenju padel po vozišču, motorno kolo pa je zdrselo levo proti prehodu za pešce in trčilo še v peško in 59-letnega pešca. Do nesrečnega dogodka je prišlo v ponedeljek v Velenju, ko je motorist zaradi nepravilnega… »

Za priznanega velenjskega fotografa usoden motor, ki je vanj trčil po padcu motorista

RTV Slovenija 01.06.2023
V ponedeljek je v Velenju motorist med nepravilnim prehitevanjem trčil v avtomobil in padel, motor pa je zdrsnil proti prehodu za pešce ter trčil v peško in pešca. Pešec, mediji poročajo, da gre za fotografa Petra Marinška, je zaradi posledic… »

UMRL ZNAN SLOVENSKI FOTOGRAF: Poškodbe v prometni nesreči so bile prehude

Regional 01.06.2023
Za posledicami prometne nesreče, ki se je zgodila v ponedeljek v Velenju, je umrl znani fotograf Peter Marinšek. Ta je bil v času trčenja med motoristom in voznikom motornega vozila na prehodu za pešce. Do nesreče je prišlo, ko je 29-letni voznik… »

Za posledicami prometne nesreče umrl priznani velenjski fotograf. Sožalje izrazila tudi Tina Maze.

SiolNET 01.06.2023
Za posledicami prometne nesreče je v bolnišnici umrl 59-letni pešec, so sporočili s Policijske uprave Celje. Gre za znanega velenjskega fotografa Petra Marinška, poroča portal Velenjcan. V svoji karieri je v fotografski objektiv ujel tudi slovensko… »

Dnevni pregled kronike

Savinjsko Šalaške 01.06.2023
Objavljamo dnevni pregled kronike s Policijske uprave Celje. Prometna varnost Obravnavali so štiri prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami ter 11 prometnih nesreč z materialno škodo. V Slovenskih Konjicah je zaradi neprilagojene hitrosti… »

Pijan in brez izpita do smrti povozil znanega slovenskega fotografa

Zurnal24 01.06.2023
Alkohol, brez izpita, divje prehitevanje. Končalo se je tragično. V ponedeljek popoldne se je v Velenju zgodila huda prometna nesreča, ki je terjala življenje fotografa Petra Marinška, poroča lokalec.si. V poročilu PU Celje je zapisano, da je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem