Povezane novice

Heliosu ni veliko zmanjkalo za presenečenje

Dnevnik 01.06.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so na prvi finalni tekmi državnega prvenstva z 88:84 odpravili Helios. Druga tekma bo že jutri ob 20. uri v Stožicah. Pri Heliosu so veliko stavili na prvo tekmo finala državnega prvenstva. Zavedali so se namreč, da bo… »

Cedevita Olimpija s težavo osvojila Domžale, v soboto v Stožicah

Delo 01.06.2023
Branilci naslova iz Ljubljane potrebujejo še dve zmagi za jubilejni dvajseti naslov državnega prvaka v košarki. Finale slovenske lige Nova KBM se je začel s tesno zmago košarkarjev Cedevite Olimpije. V Domžalah so pred 1500 gledalci ugnali Helios… »

48 ur po veličastni zmagi nad Partizanom se je Olimpija namučila s Heliosom

RTV Slovenija 01.06.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so dobili prvo tekmo finala Lige Nova KBM. V Domžalah jim je Helios nudil odličen odpor, zmaji pa so slavili po zelo napeti končnici (84:88). Drugič zapored so v finalu Ljubljančani in Domžalčani, ki so se letos… »

Napeta tekma v Domžalah, Olimpija pa do tesne zmage

SiolNET 01.06.2023
V športni dvorani Domžale sta danes na prvi tekmi finala lige Nova KBM obračunali moštvi Helios Suns in Cedevita Olimpija. Po trdi tekmi in napeti končnici so se zmaji veselili zmage z 88:84. Ljubljančani so v seriji povedli z 1:0 zmagah, za… »

Olimpija odločno po 20. naslov državnega prvaka

Dnevnik 01.06.2023
Z današnjo tekmo med Heliosom in Cedevito Olimpijo ob 20. uri v Domžalah se začenja finale košarkarskega državnega prvenstva. V vlogi velikega favorita so Ljubljančani, ki jih v torek čaka še tretja tekma polfinala lige ABA. Po veliki zmagi na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem