Povezane novice

Predsednica ECB Lagarde: ECB bo še naprej zviševala obrestne mere, a bolj postopno

Primorske 01.06.2023
Inflacija v območju z evrom je še vedno previsoka, je ob današnji objavi najnovejših podatkov o inflaciji ocenila predsednica Evropske centralne banke (ECB) Christine Lagarde. Ob tem je napovedala, da bo ECB še naprej zviševala obrestne mere, vendar… »

Nemška vlada se lahko pohvali z najvišjim padcem inflacije

Nova 24TV 01.06.2023
Foto: Freepik Medtem ko po enem letu aktualne vlade poslušamo njeno samohvalo brez konkretnih rezultatov in še vedno s krepko 8,4-odstotno inflacijo, se Nemčija dejansko lahko pohvali z vidnimi rezultati. Po podatkih nemškega zveznega statističnega… »

V evroobmočju maja 6,1-odstotna inflacija na letni ravni

RTV Slovenija 01.06.2023
V območju z evrom je bila maja na letni ravni izmerjena 6,1-odstotna inflacija, potem ko so se cene življenjskih potrebščin aprila na letni ravni povečale za sedem odstotkov, v današnji prvi oceni ugotavlja evropski statistični urad Eurostat. Maja… »

Maja letna inflacija v območju evra 6,1-odstotna

Dnevnik 01.06.2023
Območje z evrom je maja na letni ravni zabeležilo 6,1-odstotno inflacijo, potem ko so se cene življenjskih potrebščin aprila na letni ravni povečale za sedem odstotkov, v današnji prvi oceni ugotavlja evropski statistični urad Eurostat. Inflacijo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem