Povezane novice

NESREČA NA PRIMORSKI AVTOCESTI: Tovornjaku počila pnevmatika, prebil ograjo in trčil v drug tovornjak, leteči kosi zadeli…

Regional 01.06.2023
Po prometni nesreči, ki je za daljši čas ustavila promet na primorski avtocesti, je ta med Razdrtim in Postojno proti Ljubljani znova stekel. Ostaja daljši zastoj med Divačo in Razdrtim. Zastoji so tudi na regionalni cesti, opozarja… »

Kaos zaradi nesreče tovornjakov

Primorske 01.06.2023
Zaradi nesreče, ki se je na avtocesti med Razdrtim in Postojno zgodila danes pol ure pred poldnevom so nastajali dolgi zastoji. Tovornjak je prebil varnostno ograjo, zapeljal na nasprotno stran ceste in trčil v drugi tovornjak. Glede na okoliščine se… »

Neverjetno, kaj se je zgodilo po nesreči na primorski avtocesti

Zurnal24 01.06.2023
Ravnanje voznikov v neskladju z vsem razumom. Poročali smo že, da je dopoldne prišlo do prometne nesreče na primorski avtocesti; policija je bila o nesreči obveščena ob 11.30. Po prvih podatkih je na tovornemu vozilu, ki ga je v smeri proti Kopru… »

Primorska avtocesta spet odprta, daljši zastoj ostaja #foto

SiolNET 01.06.2023
Primorska avtocesta je med Razdrtim in Postojno pred počivališčem Studenec proti Ljubljani po prometni nesreči spet odprta, sporočajo s prometnoinformacijskega centra. Proti Kopru promet poteka počasi, so sporočili s Policijske uprave Koper. Po… »

Zaradi prometne nesreče zaprta primorska avtocesta med Razdrtim in Postojno v smeri Ljubljane

Dnevnik 01.06.2023
Zaradi prometne nesreče je zaprta primorska avtocesta na odseku med Razdrtim in Postojno pred počivališčem Studenec v smeri proti Ljubljani, poroča Prometno-informacijski center za državne ceste. Zastoj nastaja v obe smeri, obvoz proti Ljubljani je… »

Vozniki pozor, avtocesta iz Kopra proti Ljubljani je zaprta

Necenzurirano 01.06.2023
Prišlo je do prometne nesreče, v kateri so bili udeleženi trije tovornjaki in osebni avtomobil. Portal Promet.si opozarja, da je primorska avtocesta v smeri proti Ljubljani zaradi prometne nesreče zaprta, in sicer med Razdrtim in počivališčem… »

Avtocesta zaradi nesreče zaprta, nastajajo zastoji

Zurnal24 01.06.2023
Na primorski avtocesti je med Razdrtim in Postojno prišlo do prometne nesreče. Avtocesta je zaprta v smeri Ljubljane, nastajajo zastoji. Do nesreče je po podatkih Prometno informacijskega centra prišlo med Razdrtim in Postojno pred počivališčem… »

Zastoj na primorski avtocesti v obe smeri

RTV Slovenija 01.06.2023
Zaradi prometne nesreče je zaprta primorska avtocesta na odseku med Razdrtim in Postojno pred počivališčem Studenec proti Ljubljani. Nastajajo zastoji. Po podatkih PU-ja Koper je tovornemu vozilu, ki je peljal proti Kopru, počila pnevmatika… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem