Povezane novice

Lionel Messi v soboto še zadnjič v dresu PSG

Delo 01.06.2023
Argentinec bo po dveh letih zapustil pariško moštvo, ki je pred dnevi že osvojilo 11. naslov francoskega prvaka. Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi bo v soboto odigral svojo zadnjo tekmo v dresu francoskega prvoligaša Paris Saint-Germaina, je… »

Uradno: Messi sprejel odločitev o svoji prihodnosti

Zurnal24 01.06.2023
Lionel Messi bo po dveh sezonah letos poleti zapustil PSG. "Lionel Messi bo po koncu sezone zapustil PSG," je danes potrdil trener Parižanov Christophe Galtier. "Imel sem čast trenirati najboljšega nogometaša v zgodovini nogometa. Leo bo odigral svojo… »

Zmeda okrog Modrića, glede Messija ni več dvoma

SiolNET 01.06.2023
Po koncu sezone 2022/23 bo svetovna nogometna tržnica zaživela v ritmu odmevnih prestopnih govoric in namigovanj. To bi bilo lahko poletje, ko bi lahko novega delodajalca poiskali trije zadnji dobitniki zlate žoge. Lionel Messi zagotovo zapušča PSG… »

V soboto zadnja tekma Lionela Messija v dresu PSG-ja

RTV Slovenija 01.06.2023
Novica ni presenetljiva, a zdaj je tudi uradno, da bo Lionel Messi v soboto odigral zadnjo tekmo v dresu PSG-ja. To je potrdil trener Parižanov Christophe Galtier. "Imel sem privilegij, da sem vodil najboljšega igralca v zgodovini nogometa. Tekma proti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem