Povezane novice

Prva seja novega sveta zavoda RTV Slovenija bo v ponedeljek

Delo 01.06.2023
Vršilec dolžnosti generalnega direktorja RTV Slovenija Andrej Grah Whatmough je sklical prvo sejo sveta RTV Slovenja. Po objavi sklepa, s katerim so ustavni sodniki umaknili zadržanje treh členov novele zakona o RTV Slovenija, je vršilec dolžnosti… »

Grah Whatmough za ponedeljek sklical prvo sejo novega sveta RTVS

Dnevnik 01.06.2023
V. d. generalnega direktorja Radiotelevizije Slovenija (RTVS) je za ponedeljek sklical prvo sejo novega sveta RTVS, kot ga predvideva novela zakona o RTVS. S tem je izpolnil napotek ustavnega sodišča, ki ga je to podalo ob odločitvi, da umakne… »

Grah Whatmough sklical prvo sejo novega sveta RTV Slovenija

SiolNET 01.06.2023
Generalni direktor RTV Slovenija Andrej Grah Whatmough je za ponedeljek sklical prvo sejo novega sveta RTVS. V. d. generalnega direktorja RTV Slovenija Andrej Grah Whatmough je na podlagi 18. in 23. člena Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o… »

Grah Whatmough za ponedeljek sklical prvo sejo novega sveta RTVS

Primorske 01.06.2023
V. d. generalnega direktorja Radiotelevizije Slovenija (RTVS) Andrej Grah Whatmough je za ponedeljek sklical prvo sejo novega sveta RTVS, kot ga predvideva novela zakona o RTVS. S tem je izpolnil napotek ustavnega sodišča, ki ga je to podalo ob… »

Za ponedeljek Grah Whatmough sklical prvo sejo novega sveta RTV Slovenija

RTV Slovenija 01.06.2023
Generalni direktor Andrej Grah Whatmough je za ponedeljek ob 18. uri sklical prvo sejo novega sveta RTV Slovenija v skladu z novim zakonom o RTV Slovenija, čigar zadržanje je ustavno sodišče minuli petek odpravilo. S tem je generalni direktor izpolnil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem