Povezane novice

Kolesar se je pri padcu huje poškodoval

Primorske 02.06.2023
Kolesar se je včeraj peljal po regionalni cesti iz smeri naselja Lig proti naselju Lovišče. Ko je s pripeljal po klancu navzdol v desni blagi nepregledni ovinek, je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal levo preko vozišča, padel po gozdnatem… »

NA TOLMINSKEM TRČIL V AVTOBUS IN POBEGNIL: Policisti iščejo neznanega voznika

Regional 02.06.2023
Včeraj, 1. junija ob 16.44, so bili policisti Policijske uprave (PU) Nova Gorica obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom izven naselja Dolenja Trebuša. Fotografija je simbolična. Voznik avtobusa je vozil po glavni cesti iz Dolenje… »

V prometni nesreči pri Jelenčah umrl motorist

RTV Slovenija 02.06.2023
V četrtek okoli 21. ure se je na cesti Pesnica–Šentilj smrtno ponesrečil motorist. 48-letnik je z motorjem v desnem ostrem ovinku zapeljal na nasprotni vozni pas, ko je iz nasprotne smeri pripeljal voznik osebnega avtomobila in trčil vanj. S… »

Med Pesnico in Šentiljem v nesreči umrl 48-letni motorist

Delo 02.06.2023
Na regionalni cesti med Pesnico in Šentiljem zunaj naselja Jelenče se je v četrtek okoli 21. ure zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 48-letni motorist. Po doslej zbranih informacijah je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v osebni… »

Motorist sekal ovinek, končalo se je tragično

Necenzurirano 02.06.2023
Včeraj zvečer je na naših cestah uganilo še eno življenje. Motorist je v ovnku zapeljal na drugo stran cestišča, nasproti pa je pripeljal avtomobil. Včeraj okoli 21. ure je na regionalni cesti Pesnica - Šentilj, izven naselja Jelenče, prišlo do… »

Tragična nesreča: Slovenske ceste spet vzele življenje

Zurnal24 02.06.2023
V ostrem ovinku zapeljal na nasprotno smer ceste. Na regionalni cesti med Pesnico in Šentiljem izven naselja Jelenče se je sinoči okoli 21. ure zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 48-letni motorist. Ob 20.58 sta v Jelenčah v občini Pesnica… »

TRAGIČEN VEČER NA CESTAH: V čelnem trčenju umrl motorist

Regional 02.06.2023
Na regionalni cesti med Pesnico in Šentiljem izven naselja Jelenče se je v četrtek okoli 21. ure zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 48-letni motorist. Po doslej zbranih informacijah je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v osebni… »

Slovenske ceste vzele še eno življenje

SiolNET 02.06.2023
V četrtek se je na regionalni cesti Pesnica-Šentilj zunaj naselja Jelenče zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. 48-letni voznik motornega vozila je trčil v osebni avtomobil in kljub zdravniški pomoči na kraju prometne nesreče umrl, so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem