Povezane novice

Ne bodo ukrepali proti poljskemu sodniku

Delo 02.06.2023
Szymon Marciniak bo naslednjo soboto sodil finale lige prvakov med Manchester Cityjem in Interjem, čeprav se je udeležil mitinga skrajne desnice. Evropska nogometna zveza (Uefa) ne bo spreminjala sodniške zasedbe, ki bo delila pravico na finalu lige… »

Uefa ne bo ukrepala: poljski sodnik naj bi bil hudo zaveden

SiolNET 02.06.2023
Evropska nogometna zveza (Uefa) ne bo spreminjala sodniške zasedbe, ki bo delila pravico na finalu lige prvakov med milanskim Interjem in Manchester Cityjem. Kot so danes sporočili iz Uefe, bodo poljskemu sodniku Szymonu Marciniaku dovolili soditi… »

Teden dni pred finalom LP resne obtožbe na račun sodnika

Zurnal24 02.06.2023
Poljski delivec pravice naj bi bil simpatizer skrajno desničarske politične stranke Konfederacja. Teden dni pred finalom lige prvakov v Istanbulu med milanskim Interjem in Manchester Cityjem Evropska nogometna zveza (Uefa) preverja očitke… »

Koketiranje s skrajneži bi ga lahko stalo sodniške kariere

Delo 02.06.2023
Poljskega sodnika Szymona Marciniaka, ki je sodil tudi finale svetonega prvenstva v Katarju, je zaradi obtožb o rasiszmu pod drobnogled vzela tudi Uefa. Teden dni pred finalom lige prvakov v Istanbulu med milanskim Interjem in Manchester Cityjem Evropska… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem