Povezane novice

Pogačar se je odločil, spregovoril je tudi o Rogliču

SiolNET 02.06.2023
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je v teh dneh po poškodbi in prisilnem počitku znova sedel na kolo, trenutno pa je v Sierri Nevadi, kjer se skupaj s svojo ekipo UAE Emirates pripravlja na začetek letošnje Dirke po Francije, danes pa se je iz… »

Pogačar brez dirke po Sloveniji, a formo za Tour bo iskal doma

Dnevnik 02.06.2023
Najboljši kolesar sveta Tadej Pogačar se je po poškodbi zapestja vrnil v trenažni proces. Za slovito dirko po Franciji se pripravlja v Sierri Nevadi. Slovenski kolesar Tadej Pogačar (UAE Emirates) je v letošnji sezoni nazadnje tekmoval na spomeniku… »

Pogačar razkril, ali bo nastopil na dirki po Sloveniji

Zurnal24 02.06.2023
Pogačar na dirko po Franciji in na državno prvenstvo, a brez dirke po Sloveniji. Slovenski zvezdnik Tadej Pogačar, prvi na lestvici Mednarodne kolesarske zveze (Uci), je 29 dni pred začetkom dirke po Franciji povedal, da bo tam nastopil in lovil… »

Pogačar se je odpovedal dirki po Sloveniji, Touru nikakor ne

Delo 02.06.2023
Slovenski kolesarski zvezdnik bo prvič po aprilskem zlomu zapestja nastopil na državnem prvenstvu na Gorenjskem, nato bo šel v Francijo po rumeno majico. Veliko ugibanj je bilo v zadnjih dneh, kje bosta v prihodnjih tednih nastopala najboljša… »

Pogačar naprej na državno prvenstvo, nato na start Toura v Bilbao

RTV Slovenija 02.06.2023
Prvi kolesar sveta ne bo branil zelene majice na Dirki po Sloveniji, a vseeno bo dirkal v domovini. Tadej Pogačar je iz Sierre Nevade oznanil namen, da se udeleži tako vožnje na čas kot cestne dirke za državno prvenstvo, nakar ga čaka Dirka po… »

Pogačar je drugačen. "Ostajamo zelo optimistični pred Tourom."

SiolNET 02.06.2023
"Glede na Tadejevo sposobnost okrevanja in prilagajanja ostajamo zelo optimistični pred Dirko po Franciji," je v pogovoru za VeloNews povedal trener slovenskega šampiona Tadeja Pogačarja pri moštvu UAE Emirates Jeroen Swart. Sportal Pogačar in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem