Povezane novice

Vrhunska vrnitev Janje Garnbret, Kruder prvič letos v polfinalu

SiolNET 02.06.2023
Štirje Slovenci Janja Garnbret, Julija Kruder, Katja Debevec in Jernej Kruder so bili uspešni v kvalifikacijah tekme svetovnega pokala v športnem plezanju v disciplini balvani v Pragi. Za slovenski dosežek dneva je poskrbela Garnbret, ki je prvi… »

Janja Garnbret vrhunsko izpeljala prvi nastop po poškodbi

RTV Slovenija 02.06.2023
Janja Garnbret je v kvalifikacijah tekme svetovnega pokala v športnem plezanju v Pragi osvojila vseh pet balvanov in se že po prvem krogu zavihtela na vrh razpredelnice. Olimpijska prvakinja je zaradi poškodbe palca na levi nogi izpustila prve tri… »

Janja Garnbret že v kvalifikacijah zablestela v vsem sijaju

Delo 02.06.2023
Olimpijska prvakinja v športnem plezanju je v Pragi rešila vseh pet balvanskih problemov in se že po prvem krogu zavihtela na vrh razpredelnice. Janja Garnbret je vrhunsko izpeljala svoj prvi nastop v balvanskem plezanju po februarski poškodbi palca… »

Janja Garnbret na vrh kvalifikacij

Dnevnik 02.06.2023
Janja Garnbret je vrhunsko izpeljala svoj prvi nastop v balvanskem plezanju po februarski poškodbi palca na levi nogi. Olimpijska šampionka iz Slovenije je v kvalifikacijah tekme svetovnega pokala v športnem plezanju v disciplini balvani v Pragi… »

Janja Garnbret se vrača na tekme svetovnega pokala

RTV Slovenija 02.06.2023
V Pragi se bo s kvalifikacijami nadaljeval svetovni pokal v športnem plezanju v disciplini balvani. Na startu bo prvič po poškodbi letos tudi Janja Garnbret. Češka prvič po 14 letih gosti tekmo svetovnega pokala v športnem plezanju. Nazadnje se je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem