Povezane novice

Barcelona po preobratu strla Wolfsburg, Sara Agrež ni dobila priložnosti za igro

RTV Slovenija 03.06.2023
Nogometašice Barcelone so nove evropske prvakinje. V finalu Lige prvakinj v Eindhovnu so s 3:2 (0:2) premagale Wolfsburg, katerega članica je tudi slovenska reprezentantka Sara Agrež. 22-letna branilka je sedela na klopi. Za prvakinje sta zadeli… »

Po velikem preobratu naslov Barceloni, Slovenka brez lovorike

Zurnal24 03.06.2023
Nogometašice Barcelone po preobratu do naslova evropskih prvakinj. Nogometašice Barcelone so nove evropske prvakinje. V finalu lige prvakinj so v Eindhovnu premagale nemški Wolfsburg, članica katerega je tudi slovenska reprezentantka Sara Agrež, s… »

Nogometašice Barcelone po zasuku drugič na evropski prestol

Delo 03.06.2023
Slovenska reprezentantka Sara Agrež ni dobila priložnosti za igro pri poraženi ekipi Wolfsburga. Nogometašice Barcelone so nove evropske prvakinje. V finalu lige prvakinj na razprodanem štadionu v Eindhovnu so s 3:2 (0:2) premagale nemški Wolfsburg… »

Štadion razprodan, v boj z Barcelono tudi Slovenka

Delo 03.06.2023
Za naslov evropskih klubskih prvakinj se bodo pomerile nogometašice Barcelone in Wolfsburga. Danes ob 16. uri bo v Eindhovnu na razprodanem štadionu PSV finale nogometne lige prvakinj. Za naslov evropskih klubskih prvakinj se bodo pomerile nogometašice… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem