Povezane novice

V železniški nesreči v Indiji umrlo najmanj 288 ljudi

Delo 03.06.2023
Trčili so trije vlaki, nakar je iztirilo več vagonov. Gre za eno največjih nesreč zadnjih 20 let. Izrazi sožalja tudi iz Slovenije. V Indiji po hudi železniški nesreči na vzhodu države, danes popoldne končali reševanje ujetih v razbitinah… »

#foto V hudi železniški nesreči v Indiji umrlo najmanj 261 ljudi

Dnevnik 03.06.2023
V Indiji so po hudi železniški nesreči na vzhodu države danes popoldne končali reševanje ujetih v razbitinah vlakov. V trčenju dveh potniških in enega tovornega vlaka je po najnovejših podatkih umrlo najmanj 261 ljudi, več kot tisoč pa jih je… »

Tragedija v Indiji: v železniški nesreči najmanj 288 žrtev, reševanje iz razbitin še poteka

Nova 24TV 03.06.2023
Foto: epa V Indiji po hudi železniški nesreči na vzhodu države, v kateri je po najnovejših podatkih tamkajšnjih oblasti umrlo najmanj 288 ljudi, danes nadaljujejo reševanje ujetih v razbitinah vlakov, poročajo tuje tiskovne agencije. Vzrok za… »

MINISTRSTVO PO SMRTONOSNI TRAGEDIJI: "Pretreseni in žalostni smo ob podobah grozljive železniške nesreče" (FOTO, VIDEO)

Regional 03.06.2023
Ob hudi železniški nesreči na vzhodu Indije, v kateri je po najnovejših podatkih umrlo 288 ljudi, je predsednica republike Nataša Pirc Musar izrazila sožalje družinam umrlih in indijski kolegici Droupadi Murmu. Na ministrstvu za zunanje in evropske… »

V Indiji po hudi železniški nesreči nadaljujejo reševanje ujetih v razbitinah

Primorske 03.06.2023
V Indiji po hudi železniški nesreči na vzhodu države, v kateri je po najnovejših podatkih tamkajšnjih oblasti umrlo najmanj 288 ljudi, danes nadaljujejo reševanje ujetih v razbitinah vlakov, poročajo tuje tiskovne agencije. Vzrok za nesrečo še… »

V železniški nesreči več kot 200 mrtvih

Delo 03.06.2023
V Indiji sta v petek iztirila dva potniška vlaka, pri čemer je umrlo najmanj 288 ljudi, več sto jih je ostalo ujetih v poškodovanih vagonih. V Indiji sta v petek iztirila dva potniška vlaka, pri čemer je umrlo najmanj 288 ljudi, več sto drugih pa… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem