Povezane novice

Nadal operiran, manjkal bo vsaj še pet mesecev

SiolNET 03.06.2023
Rafael Nadal je v petek opravil artroskopsko operacijo, da bi zdravniki lahko ugotovili stanje z njegovim poškodovanim kolkom. Zaradi tega ne igra že od januarja. Po operaciji kolka bo odsoten vsaj pet mesecev, je potrdil sam. Sportal Tokrat zaradi… »

Nadal bo po operaciji odsoten še najmanj pet mesecev

RTV Slovenija 03.06.2023
Rafael Nadal bo po petkovi operaciji kolka s teniških igrišč odsoten najmanj pet mesecev, je sporočil njegov predstavnik Benito Perez-Barbadillo. Zaradi težav s kolkom sicer ne igra že od januarja. Španski zvezdnik, ki prav danes praznuje 37… »

Rafael Nadal bo po operaciji odsoten z igrišč vsaj še pet mesecev

Delo 03.06.2023
Španski teniški zvezdnik po petkovem kirurškem posegu danes praznuje 37. rojstni dan. Španski teniški zvezdnik Rafael Nadal bo po operaciji kolka odsoten vsaj še pet mesecev. Zaradi težav s kolkom ni igral že od januarja. Nadal, ki prav danes… »

Nadal se je odločil za ukrep v skrajni sili

Zurnal24 03.06.2023
Španski tenisač Rafael Nadal, ki je danes (3. junij) dopolnil 37 let, je v petek uspešno prestal artroskopski poseg. Španski teniški zvezdnik Rafael Nadal je v petek opravil artroskopsko operacijo, da bi zdravniki lahko ugotovili stanje z njegovim… »

Nadal pod nož zaradi bolečega kolka

Dnevnik 03.06.2023
Španski teniški zvezdnik Rafael Nadal je v petek opravil artroskopsko operacijo, da bi zdravniki lahko ugotovili stanje z njegovim poškodovanim kolkom, poroča španska tiskovna agencija EFE. Zaradi poškodbe ni igral že od januarja. Njegova… »

Rafa Nadal pod nož tudi za rojstni dan

Delo 03.06.2023
Španski teniški zvezdnik Rafael Nadal je v petek opravil artroskopsko operacijo, da bi zdravniki lahko ugotovili stanje z njegovim poškodovanim kolkom. Španski teniški zvezdnik Rafael Nadal je v petek opravil artroskopsko operacijo, da bi zdravniki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem