Povezane novice

Elsner spisal pravljico: z lovoriko v prvo ligo

SiolNET 03.06.2023
Le Havre, ki ga vodi slovenski trener Luka Elsner, je v zadnjem krogu druge francoske lige z 1:0 premagal Dijon in postal prvak ter se tako na najlepši možen način uvrstil v prvo ligo. Najstarejši francoski klub se med prvoligaše vrača po 14 letih… »

Elsner spisal zlato poglavje francoskega Le Havra

Zurnal24 03.06.2023
Moštvo Le Havre, ki ga vodi slovenski nogometni trener Luka Elsner, se po 14 letih vrača med francosko elito. Francoski nogometni drugoligaš Le Havre, ki ga vodi slovenski trener Luka Elsner, si je z zmago 1:0 proti Dijonu sinoči zagotovil naslov… »

Incident: navijač odrinil strelca gola. Je svoj klub stal prve lige?

SiolNET 03.06.2023
Medtem ko je Luka Elsner z Le Havrom proslavljal uvrstitev v prvo francosko ligo, pa je bila tekma Bordeauxja prekinjena zaradi nespametne poteze navijača. Ko so nasprotniki slavili vodstvo, je prišel na zelenico in odrinil strelca gola. Bordeaux zaradi… »

Luka Elsner po zgodovinski zmagi podil navijače nazaj na tribune

Delo 03.06.2023
Francoski nogometni klub Le Havre si je z zmago proti Dijonu zagotovil naslov prvaka in nastop v prvi francoski ligi. Francoski nogometni drugoligaš Le Havre, ki ga vodi slovenski trener Luka Elsner, si je z zmago 1:0 proti Dijonu zagotovil naslov… »

Elsner ponosen na dogodivščino: Le Havre vrnil v francosko elito

RTV Slovenija 03.06.2023
Le Havre je v zadnjem krogu druge francoske nogometne lige premagal Dijon z 1:0 in si s tem zagotovil naslov prvaka. Trener Luka Elsner se tako vrača v elitno francosko nogometno tekmovanje. Edini zadetek je v 11. minuti dosegel Josue Casimir. Tik pred… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem