Povezane novice

Na Nanosu umrl znan slovenski kolesar

Necenzurirano 03.06.2023
Novico o tragični smrti 35-letnika so objavili v kolesarski ekipi Tuš Team, katere član je bil. V plezalni steni Gradiška tura na zahodni strani Nanosa se je v petek usodno ponesrečil Matej Kravos, večkratni amaterski državni prvak v cestni… »

ZA 34-LETNEGA PRIMORCA USODNI DOMAČI HRIBI: Nad Vipavo je umrl večkratni amaterski državni prvak

Regional 03.06.2023
Včeraj, 2. junija, ob 13.22, so goriški policisti prejeli obvestilo o nesreči na Gradiški Turi nad Vipavo, kjer se je med plezanjem smrtno ponesrečil 34-letni moški z območja Severne Primorske. Slednji se je v jutranjih urah odpravil plezat na… »

Smrtno se je ponesrečil znani slovenski kolesar

Zurnal24 03.06.2023
Nesrečni plezalec, ki se je v petek smrtno ponesrečil v plezalni steni pod Nanosom, je bil večkratni kolesarski prvak in zmagovalec Franje. Poročali smo o tragični nesreči 34-letnika, ki je po ugotovitvah policije v petek med plezanjem na Gradiški… »

Med plezanjem na Gradiški Turi umrl 34-letnik

RTV Slovenija 03.06.2023
Med plezanjem na Gradiški Turi nad Vipavo se je v petek smrtno ponesrečil 34-letni moški iz severne Primorske. Moški se je v jutranjih urah odpravil plezat na Gradiško Turo, vendar se ni vrnil, zato je za njim stekla iskalna akcija. Našli so ga ob… »

Na Gradiški Turi nad Vipavo se je smrtno ponesrečil 34-letni plezalec

Dnevnik 03.06.2023
V petek so v iskalni akciji našli mrtvega 34-letnega pogrešanega plezalca, ki se je odpravil plezat na Gradiško Turo nad Vipavo. Policisti so ugotovili, da je plezal po plezalni smeri imenovana Supernova in po približno 50 metrih plezanja v lažjem… »

Huda nesreča plezalca v Gradiški steni

Goriški portal 03.06.2023
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. V petek ob 13.32 se je v plezalni steni Gradiška ture v občini Vipava, pri padcu hudo poškodoval plezalec. Gorski reševalci GRS Tolmin – skupina Ajdovščina in GRS… »

Tragično slovo mladega plezalca pri nas

Zurnal24 03.06.2023
Včeraj so v iskalni akciji našli mrtvega 34-letnega pogrešanega plezalca, ki se je odpravil plezat na Gradiško Turo nad Vipavo. Policisti so ugotovili, da je plezal po plezalni smeri imenovana Supernova in po približno 50 metrih plezanja v lažjem… »

Tragično: za nekdanjega zmagovalca Franje usodno plezanje v domačih hribih

SiolNET 03.06.2023
Med plezanjem v plezalni steni Gradiška Tura na zahodni strani Nanosa je v petek umrl Matej Kravos, večkratni amaterski državni prvak v cestni vožnji, v vožnji na čas in ciklokrosu. Novico o tragični smrti 35-letnega kolesarja in računalničarja… »

Na Gradiški Turi nad Vipavo se je smrtno ponesrečil 34-letni plezalec

Delo 03.06.2023
Plezalec je plezal po smeri Supernova in po približno 50 metrih plezanja v lažjem delu smeri iz neznanega vzroka padel. Na Gradiški Turi nad Vipavo se je včeraj med plezanjem smrtno ponesrečil 34-letni moški z območja Severne Primorske. Kot so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem