Povezane novice

Manchester City še do druge prestižne lovorike v sezoni

SiolNET 03.06.2023
V velikem finalu pokala FA, najstarejšega nogometnega tekmovanja na svetu, na kultnem Wembleyju v Londonu sta se v soboto pomerila mestna tekmeca Manchester City in Manchester United. Sinjemodri so zmagali z 2:1 in ostajajo v igri, da sezono sklenejo s… »

Aretiran zaradi dresa, drug navijač v glavo zadel člana Uniteda

Zurnal24 03.06.2023
Dvoboj velikih manchesterskih rivalov sta zaznamovala tudi incidenta. Prvič v zgodovini FA pokala sta se v finalu za lovoriko udarila Manchester United in Machester City . Dvoboj je zaznamoval zadetek, ki je padel že v 13. sekundi, obračun pa se je… »

Nkunku pred odhodom k Chelseaju zagotovil Leipzigu drugo zaporedno lovoriko

RTV Slovenija 03.06.2023
Nogometaši Leipziga so v finalu 80. nemškega pokala v Berlinu premagali Eintracht iz Frankfurta z 2:0. Rdeči biki so ubranili naslov in osvojili drugo lovoriko v zelo kratki klubski zgodovini. Kevin Kampl je na olimpijskem stadionu v Berlinu igral le… »

City porazil rdeče vrage, kapetan Gündogan junak dneva na Wembleyju

RTV Slovenija 03.06.2023
Nogometaši Manchester Cityja so zmagovalci letošnjega Pokala FA. V napetem mestnem obračunu na Wembleyju so z 2:1 ugnali Manchester United, mož odločitve pa je bil Ilkay Gündogan. Nemec, sicer tudi kapetan ekipe, je dvakrat zadel z voleja in… »

V velikem mestnem derbiju Cityju še druga lovorika

Delo 03.06.2023
Nogometaši Manchester Cityja so z zmago nad Unitedom dodali letošnjemu naslovu angleškega prvaka še eno trofejo. Nogometaši Manchester Cityja so letošnjemu naslovu angleškega prvaka dodali še eno lovoriko. V Londonu so postali zmagovalci pokala… »

V finalu med Cityjem in Unitedom gol že po 13 sekundah

Zurnal24 03.06.2023
Padel je najhitrejši zadetek na finalnih tekmah FA pokala. V finalu najstarejšega nogometnega tekmovanja na svetu sta se prvič pomerila Manchester City in Manchester United. Četa Pepa Guardiole, ki je že osvojila angleško prvenstvo in bo zaigrala… »

Ten Hag želi Guardioli zagreniti popotnico v Istanbul

Delo 03.06.2023
Na Wembleyju danes ob 16. uri soočenje Manchester Uniteda in Manchester Cityja v finalu pokala FA. Rdeči vragi doslej edini na otoku s trojno krono. V nadaljevanju preberite: Pep Guardiola si je kot 28-letni branilec skupaj s soigralci iz Barcelone leta… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem