Povezane novice

Mesec: Uspel nam je najvišji dvig minimalne plače v desetletju #video

SiolNET 03.06.2023
Levica je kljub vzponom in padcem po desetih letih zgodba o uspehu, je na šestem rednem kongresu dejal koordinator Luka Mesec. Stranko čaka premislek o prihodnosti, a je prepričan, da so šele na začetku, če bodo znali hoditi skupaj in se ne bodo… »

Mesec v najstniško dobo po zadnji mandat

Zurnal24 03.06.2023
Stranka Levica se ozira na prehojeno desetletje in kot vladna stranka količi novo usmeritev. Še vedno bi jo rad vodil Mesec, a tokrat zadnjič. Levica je kljub vzponom in padcem po desetih letih zgodba o uspehu, je na kongresu dejal koordinator Luka… »

Mesec: Deset let je za Levico šele začetek, "če bomo le znali hoditi skupaj"

RTV Slovenija 03.06.2023
Člani Levice so se zbrali na šestem rednem kongresu, na katerem so začeli volitve novega sveta stranke. Po zadnji mandat na čelu stranke se ob očitkih dela članstva o premiku na sredino s pozivom Izpolnimo obljube podaja sedanji koordinator Luka… »

Mesec: Če bomo znali hoditi skupaj, je deset let šele začetek poti Levice

Dnevnik 03.06.2023
Levica je kljub vzponom in padcem po desetih letih zgodba o uspehu, je na kongresu dejal koordinator Luka Mesec. Stranko čaka premislek o prihodnosti, a je prepričan, da so šele na začetku, če bodo znali hoditi skupaj in se ne bodo bali še… »

Mesec pred kongresom pričakuje kritike na račun dela v vladi

Zurnal24 03.06.2023
Mesec pred kongresom pričakuje kritike na račun dela v vladi. Luka Mesec, ki se v stranki podaja po nov mandat, zatrjuje, da napetosti pred kongresom ni, pričakuje pa kakšno kritiko na račun dela stranke v vladi. Članom bo dal jasno zavezo, da se… »

Na kongresu Levice začetek volitev v organe stranke

SiolNET 03.06.2023
Člani Levice se bodo zbrali na rednem kongresu, na katerem bodo začeli volitve sveta stranke. Ta bo v naslednjih tednih izvolil koordinatorja. Po zadnji mandat na čelu stranke se ob očitkih dela članstva o premiku na sredino s pozivom Izpolnimo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem