Povezane novice

Kot v domači dnevni sobi

Dnevnik 04.06.2023
Max Verstappen je slavil zmago na njemu tako ljubi stezi v Barceloni, na najvišjo stopničko je stopil že 40. v karieri. Pri Mercedesu so bili zadovoljni z drugim in tretjim mestom Lewisa Hamiltona in Georgea Russella. Ste se kdaj vprašali, kako… »

Verstappen zazehal ob prihodu v cilj

Delo 04.06.2023
Svetovni prvak Max Verstappen razred zase v Barceloni, še najbolj veseli so bili pri Mercedesu. Čez dva tedna VN Kanade, kjer Lewis Hamilton redko izgublja. V nadaljevanju preberite: Po VN Španije v formuli 1 ima Max Verstappen že 53 točk prednosti… »

Verstappnova simultanka v Barceloni za jubilejno 40. zmago

RTV Slovenija 04.06.2023
Max Verstappen (Red Bull) je brez kakršnih koli težav dobil dirko formule ena za VN Španije v Barceloni. Družbo na odru za zmagovalce sta mu delala oba mercedesa: Lewis Hamilton je bil drugi, George Russell tretji. Verstappen je vodil od začetka do… »

Verstappen se je sprehodil do jubilejne zmage

Delo 04.06.2023
Svetovni prvak v formuli 1 Max Verstappen je VN Španije v Barceloni, kjer je zmagal prvič v karieri, dosegel že 40. zmago. Zadovoljni tudi pri Mercedesu. Vse kaže, da bo Max Verstappen (Red Bull) že veliko pred koncem sezone ubranil naslov svetovnega… »

Prebujenje Mercedesa, o zmagovalcu pa nobenega dvoma

SiolNET 04.06.2023
Zmagovalec VN Španije je Max Verstappen (Red Bull), kar je njegova 40. zmaga v formuli 1. Tekmeca v Barceloni, kjer je leta 2016 prvič zmagal, ni imel. Na zmagovalni balkon sta se povzpela še oba voznika Mercedesa, Lewis Hamilton s četrtega štartnega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem