Povezane novice

Delovati začel novi Svet RTV Slovenija, predseduje mu Goran Forbici

RTV Slovenija 05.06.2023
Ustanovne seje Sveta RTV Slovenija se je udeležilo 16 od 17 svetnikov. Za predsednika sveta so izvolili Gorana Forbicija in sprejeli poslovnik. Oblikovali so tudi komisijo za pripravo razpisa za novo, štiričlansko upravo RTV-ja. V. d. generalnega… »

Še ta teden razpis za novo upravo

Delo 05.06.2023
Novi svet zavoda Andreju Grahu Whatmoughu naložil vsakodnevno poročanje, na mizi tudi možnost za njegovo zamenjavo. Svetniki novega sveta zavoda so se pripravljali na različne scenarije, ki bi se lahko dogajali na njihovi prvi seji, a odsotnosti… »

Izvoljen novi predsednik sveta RTVS

SiolNET 05.06.2023
Novi svet Radiotelevizije Slovenija (RTVS) se je sestal na ustanovni seji. S 15 glasovi za so svetniki za predsednika sveta izvolili Gorana Forbicija, direktorja Centra za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij – CNVOS, ki je bil… »

Programski svet RTV prevzel vodja nevladnih organizacij

Nova 24TV 05.06.2023
Novi predsednik Programskega sveta RTV Goran Forbici je direktor Centra nevladnih organizacij. Potem ko so predlagatelji novega zakona o RTV obljubljali depolitizacijo RTV, pa so z zeleno lučjo ustavnega sodišča programski svet prevzele leve nevladne… »

Janša že okrcal novega predsednika programskega sveta RTVS

Zurnal24 05.06.2023
Grah Whatmough se seje, ki jo je sklical, ni udeležil. Ob 18. uri se je začela ustanovna seja novega sveta RTV Slovenija, ki jo je sklical v. d. generalnega direktorja Andrej Grah Whatmough, a ker se seje sam ni udeležil, so si novi svetniki vzeli… »

Pričakujejo, da se bo na RTVS zgodilo tudi to

Zurnal24 05.06.2023
Po odločitvi ustavnega sodišča, da odpravi zadržanje dela novele zakona o Radioteleviziji Slovenija (RTVS), se bo na ustanovni seji sestal novi svet RTVS. Prva seja novega sveta se bo odvila, potem ko je ustavno sodišče sporočilo, da ni zmožno… »

Na ustanovni seji se bo sestal novi, 17-članski svet RTVS

Necenzurirano 05.06.2023
Po sklepu ustavnega sodišču o odpravi zadržanja dela novele zakona o Radioteleviziji Slovenija (RTVS) se bo danes na ustanovni seji sestal novi, 17-članski svet RTVS. Svet RTVS bo nadomestil dosedanji programski in nadzorni svet RTVS. V programskem… »

Prvi korak do sprememb na RTV Slovenija

Delo 05.06.2023
Novi svet zavoda danes začenja delovati. Kdo bodo novi vodilni? Po tem, ko je ustavno sodišče umaknilo zadržanje treh členov novele zakona o RTV Slovenija, se bo danes ob 18. uri prvič sestal novi, 17-članski svet RTV Slovenija. Uradno je na… »

Novice dneva »

Turčija zaradi vojne v Gazi ustavlja vso trgovino z Izraelom

RTV Slovenija pred tremi uramiše 1 povezana

Roglič in ekipa tudi uradno v dresih Red Bulla

Dnevnik pred eno uroše 2 povezani

Indiana in New York s 4:2 v drugi krog končnice

RTV Slovenija pred dvema uramaše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem