Povezane novice

Ukrajina: Naše sile na fronti izvajajo ofenzivne akcije #video

SiolNET 05.06.2023
Ukrajinske sile ponekod na frontni črti izvajajo "ofenzivne akcije", so danes sporočili iz Kijeva. Dodali so, da je ukrajinska vojska dosegla določen napredek v Bahmutu v regiji Doneck na vzhodu države, kjer že mesece potekajo srditi spopadi, poroča… »

Ukrajinske sile ponekod na fronti izvajajo ofenzivne akcije

Delo 05.06.2023
Ukrajinska vojska je dosegla določen napredek v Bahmutu v regiji Doneck na vzhodu države, kjer že mesece potekajo srditi spopadi. Ukrajinske sile ponekod na frontni črti izvajajo »ofenzivne akcije«, so sporočili iz Kijeva. Dodali so, da je… »

Ukrajina menda prevzela nadzor nad delom naselja severno od Bahmuta

Delo 05.06.2023
Odnosi med Wagnerjem in rednimi silami so se v zadnjih mesecih zaostrili. Ukrajinske sile so znova prevzele nadzor nad delom naselja Berhivka, ki leži severno od mesta Bahmut, je danes sporočil vodja ruske najemniške skupine Wagner Jevgenij Prigožin… »

Prigožin rusko vojsko obtožil, da zapušča položaje in umik označil za sramoten

Dnevnik 05.06.2023
Ukrajinske sile so ponovno prevzele nadzor nad delom naselja Berhivka, ki leži severno od mesta Bahmut, je danes sporočil vodja ruske najemniške skupine Wagner Jevgenij Prigožin. Ob tem je rusko vojsko obtožil, da zapušča položaje v mestu in… »

Ruske sile naj bi preprečile obsežno ukrajinsko ofenzivo

Mladina 05.06.2023
V Kijevu teh navedb še niso komentirali. Rusko obrambno ministrstvo je sporočilo, da so ruske sile preprečile obsežno ukrajinsko ofenzivo v regiji Doneck, pri tem pa je bilo ubitih 250 ukrajinskih vojakov. Kijev teh navedb še ni komentiral, poroča… »

Moskva trdi, da so ruske sile preprečile obsežno ukrajinsko protiofenzivo v Donecku

RTV Slovenija 05.06.2023
Rusko obrambno ministrstvo je sporočilo, da so ruske sile preprečile obsežno ukrajinsko protiofenzivo v vzhodni pokrajini Doneck in da je bilo pri tem ubitih 250 ukrajinskih vojakov. Kijev teh navedb še ni komentiral. Rusko obrambno ministrstvo je… »

Moskva trdi, da so odbili napad, Kijev molči

Zurnal24 05.06.2023
Rusko obrambno ministrstvo je sporočilo, da so ruske sile preprečile obsežno ukrajinsko ofenzivo v regiji Doneck, pri tem pa je bilo ubitih 250 ukrajinskih vojakov. Kijev teh navedb še ni komentiral, poroča britanski BBC. Rusko obrambno ministrstvo… »

ZAČETEK UKRAJINSKE PROTIOFENZIVE? Pri Donecku naj bi padlo 250 vojakov, izgubili naj bi 16 tankov

Regional 05.06.2023
Rusko obrambno ministrstvo je sporočilo, da so ruske sile preprečile obsežno ukrajinsko ofenzivo v regiji Doneck, pri tem pa je bilo ubitih 250 ukrajinskih vojakov. Kijev teh navedb še ni komentiral, poroča britanski BBC. Rusko obrambno ministrstvo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem