Povezane novice

Šest jih je vlomilo v občino, odnesli pa so le ...

Zurnal24 05.06.2023
Skupina neznancev je vlomila v občinsko stavbo. Ujela jih je nadzorna kamera. Pet zakrinkanih neznancev je v noči s petka na soboto, ob približno 1.30, z vlomilkami vdrlo vrata občinske uprave dolenjske Občine Škocjan, pri čemer jih je posnela… »

Zakrinkani neznanci vdrli v prostore občine Škocjan in odnesli jekleno blagajno z dokumenti

RTV Slovenija 05.06.2023
Pet zakrinkanih neznancev je v noči s petka na soboto z lomilkami vdrlo v občinsko upravo Občine Škocjan, pri čemer jih je posnela varnostna kamera. Vdrli so v tri pisarne in odnesli občinsko jekleno omaro za shranjevanje dokumentov. Dogodek so… »

Pet neznancev vdrlo v prostore škocjanske občine in odneslo sef

Nova 24TV 05.06.2023
Foto: Freepik V noči s petka na soboto, ob približno 1.30, je pet zakrinkanih oseb vdrlo v prostore občinske uprave dolenjske Občine Škocjan. Vdrli so v tri pisarne in odtujili občinsko jekleno omaro za shranjevanje dokumentov. S tem naj bi… »

Zakrinkani vlomilci iz škocjanske občine ukradli sef

SiolNET 05.06.2023
Pet zakrinkanih neznancev je v noči na soboto ob približno 1.30 z vlomilkami vdrlo vrata občinske uprave Občine Škocjan na Dolenjskem, pri čemer jih je posnela varnostna kamera, in se povzpelo v nadstropje. Tam so vdrli v tri pisarne in odnesli… »

VLOMILCI VDRLI NA OBČINO IN ODNESLI JEKLENO OMARO: Kaj so iskali? (VIDEO)

Regional 05.06.2023
Pet zakrinkanih neznancev je v noči s petka na soboto, ob približno 1.30, z vlomilkami vdrlo vrata občinske uprave dolenjske Občine Škocjan, pri čemer jih je posnela varnostna kamera, in se povzpelo v nadstropje. Tam so vdrli v tri pisarne in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem