Povezane novice

Na ljubljanskih Fužinah v streljanju umrla dva moška, našli tudi mrtvega domnevnega storilca

RTV Slovenija 05.06.2023
Nekaj pred 15. uro je prišlo do streljanja na Fužinah v Ljubljani. Dva moška sta zaradi hudih poškodb s strelnim orožjem umrla. Pozneje je policija v širši okolici našla še mrtvega moškega, ki bi bil lahko storilec. Streljanja je izbruhnilo v… »

To naj bi bil razlog za strelski obračun v Ljubljani

Zurnal24 05.06.2023
Kot smo neuradno uspeli izvedeti, naj bi prišlo med vpletenimi do spora zaradi dolžniških razmerij. Na območju Most v Ljubljani je v ponedeljek malo pred 15. uro prišlo do streljanja, v katerem sta umrli dve osebi. Storilec je s kraja zbežal… »

V streljanju na Fužinah umrli dve osebi, domnevno je mrtev tudi storilec

Delo 05.06.2023
Storilec je streljal na območju Fužin. Policisti so v širši okolici odkrili truplo moškega, o katerem domnevajo, da bi lahko bil storilec. Danes nekaj pred 15. uro so policiste obvestili o streljanju v Ljubljani, so sporočili s Policijske uprave… »

V streljanju v Ljubljani umrli dve osebi

Primorske 05.06.2023
Na območju Most v Ljubljani, natančneje v Fužinah, je danes pred 15. uro prišlo do streljanja, v katerem sta umrli dve osebi, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana. Storilec je s kraja dogodka pobegnil. Policija pa je sporočila, da so… »

POLICIJA Z NOVIMI INFORMACIJAMI O STRELJANJU: Ustreljena sta bila 57- in 58-letna moška, identificiran tudi domnevni napadalec

Regional 05.06.2023
Na območju Fužin v Ljubljani je danes nekaj pred 15. uro prišlo do streljanja, v katerem sta umrli dve osebi, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana. Storilec je s kraja dogodka pobegnil. Policija pa je sporočila, da so pozneje našli… »

Stari znanec policije ubil lastnika zastavljalnice in njegovega sodelavca

Necenzurirano 05.06.2023
Groza v Ljubljani: malo pred 15. uro so na območju Most odjeknili streli, policija v širši okolici našla mrtvega moškega, ki bi lahko bil strelec. Danes, nekaj pred 15. uro, je v Ljubljani na območju Most prišlo do streljanja, po fotografijah… »

Nove podrobnosti streljanja v Ljubljani: ustreljeni dve osebi, storilec naj bi si sodil sam #foto #video

SiolNET 05.06.2023
Ljubljanske policiste so nekaj pred 15. uro obvestili o streljanju na območju Most v Ljubljani. Na kraju sta zaradi hudih poškodb umrla dva moška, stara 57 in 58 let. V okolici so policisti našli mrtvega 47-letnika, za katerega domnevajo, da bi lahko… »

#foto Pokončal ju je s pištolo in si sodil sam

Dnevnik 05.06.2023
V priljubljenem fužinskem lokalu Sombrero sta danes ob treh popoldne odjeknila dva strela. Stari znanec policije in sodišč Dušan Vulić je ustrelil lastnika zdaj že zaprte zastavljalnice, ki je delovala v neposredni bližini Sombrera, sedel v avto… »

Po pošti v Lendavi oropana še starejša ženska

Delo 05.06.2023
V naselju Radmožanci nedaleč od Lendave sta domnevno ropala oborožena neznanca, ženska in moški. Medtem ko policisti pospešeno iščejo storilca, ki je pred dnevi izvedel oborožen rop poštne poslovalnice v Lendavi, se je na lendavskem območju… »

Policija našla truplo, ki bi lahko ustrezalo napadalcu iz Fužin

Nova 24TV 05.06.2023
Fotografija je simbolična. (Foto: Pixabay) Policija je po streljanju na Fužinah odkrila mrtvega moškega, ki bi lahko ustrezal napadalcu. Zaradi posledic napada sta umrla dva človeka. Ljubljano je danes poleg prometne konice pretresel še strelski… »

Preobrat glede streljanja v Ljubljani. Je storilec že mrtev?

Zurnal24 05.06.2023
Zadnja informacija policije: V širši okolici kraja odkrit mrtev moški, za katerega se po doslej znanih informacijah domneva, da bi lahko bil storilec navedenega kaznivega dejanja. Na območju Most v Ljubljani je danes pred 15. uro prišlo do… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem