Povezane novice

Inštitut 8. marec in Iniciativa Glas ljudstva Bešič Loredana pozivata k odstopu #video

SiolNET 06.06.2023
"Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je ob sprejemu interventnega zakona za skrajševanje čakalnih vrst napovedal, da se bodo te v od treh do šestih mesecih skrajšale za 30 odstotkov, danes, po devetih mesecih izvajanja zakona in po enem letu… »

Zahtevajo odstop ministra Bešiča Loredana

Dnevnik 06.06.2023
Glas ljudstva, Inštitut 8. marec in druge organizacije so ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana pozvali k odstopu. Očitajo mu, da ne zastopa interesa pacientov, temveč interese zasebnikov, da so ukrepi neučinkoviti in nejasni ter da se… »

Pozivi k odstopu Bešiča Loredana

Zurnal24 06.06.2023
Po ocenah pobudnikov minister ne zastopa interesov pacientk in ostalih prebivalcev, ki naj bi jim bil namenjen sistem javnega zdravstva. Civilna iniciativa Glas ljudstva, Inštitut 8. marec in nekatere druge organizacije ministra za zdravje Danijela… »

»Minister za zdravje ne zastopa interesov pacientk in pacientov«

Mladina 06.06.2023
Civilna iniciativa Glas ljudstva, Inštitut 8. marec in nekatere druge organizacije ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana pozivajo k odstopu. Civilna iniciativa Glas ljudstva, Inštitut 8. marec in nekatere druge organizacije ministra za zdravje… »

Glas ljudstva in Inštitut 8. marec ministra za zdravje pozivata k odstopu

Dnevnik 06.06.2023
Civilna iniciativa Glas ljudstva, Inštitut 8. marec in nekatere druge organizacije ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana pozivajo k odstopu oz. k njegovi odstavitvi. Po njihovi oceni namreč ne zastopa interesov pacientk in ostalih prebivalcev… »

Minister Bešič Loredan kot gasilec, v času požara piše pravilnik o uporabi gasilnega aparata

Necenzurirano 06.06.2023
Zdravstvo je ena večjih rak ran slovenske sodobne družbe. Razpad sistema je prišel za mnoge nepričakovano, čeravno so na drugi strani že precej pred tem drugi opozarjali, da tako ne gre več naprej. Po mnenju Glasu ljudstva sedanji minister Danijel… »

Glas ljudstva in 8. marec: "Loredan mora stran." Minister za zdravje: "Ne mislim odstopiti."

RTV Slovenija 06.06.2023
"Nabralo se je več neizpodbitnih dokazov njegovega škodljivega delovanja zoper cilje vsem dostopnega in kakovostnega javnega zdravstva," so v zahtevi za odstop ministra za zdravje zapisali v Glasu ljudstva. Minister se je odzval, da ne misli odstopiti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem