Povezane novice

Znebili so se dolgih kolon, zapleta pa se pri gradnji obvoznice

Primorske 07.06.2023
Potem ko so se s sprostitvijo dvosmernega prometa čez gradbišče novega krožišča na Kozini končno znebili dolgih kolon, se zdaj zapleta pri gradnji obvoznice. Zaradi bližajoče se turistične sezone naj bi dela potekala v zmanjšanjem obsegu… »

Podeljena prva stavbna pravica za Padno: mlad domačin bo obnovil staro hišo

Primorske 07.06.2023
Javni razpis, s katerim je lani piranska občina mlade vabila k življenju v Padni, je končno obrodil sadove. Pravzaprav je zrasel le en sadež, saj je občina podelila le eno stavbno pravico. Dobil jo je mlad domačin. Kot smo izvedeli, se vrača v… »

Tudi v prihodnje slalom med lužami na promenadi

Primorske 07.06.2023
(Pre)večkrat smo že poročali o tem, da je Semedelska promenada ob vsaki plohi poplavljena, tlakovci pa ponekod dvignjeni in tako dotrajani, kot da te površine ne bi uredili le kakšnih 12 let nazaj. Težave se še kar ponavljajo. Kdaj bodo v koprski… »

Lažni zdravnik “doktor Oskar” bo leto dni v zaporu

Primorske 07.06.2023
Koprski višji sodniki so pred dnevi odločili, da mora Franjo Keleminović, znan tudi kot doktor Oskar, zaradi oderuštva za leto dni v zapor. S tem so delno spremenili odločitev novogoriškega okrožnega sodišča, ki mu je lani junija za oderuštvo in… »

Slovan bi raje v prvo kot drugo ligo

Primorske 07.06.2023
Tudi Košarkarska zveza Slovenije (KZS) izdaja klubom od prve do tretje lige licence za tekmovanja. Ustrezna komisija jih je izdala 46. Nekateri klubi so zaprosili za licenco tudi za tekmovanje višje oziroma za ligo, v katerem so bili minulo sezono… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem