Povezane novice

Svet psihiatrične klinike: Vodstvo podpiramo

SiolNET 07.06.2023
Vlada naj bi na jutrišnji seji razrešila pet članov sveta zavoda Psihiatrične klinike Ljubljana, minister za zdravje Danijel Bešič Loredan pa naj bi generalnega direktorja zavoda Bojana Zalarja pozval k odstopu poroča portal N1, ki je pred dnevi… »

Člani sveta psihiatrične klinike ne predlagajo razrešitve direktorja Bojana Zalarja

RTV Slovenija 07.06.2023
Po seji sveta psihiatrične klinike so sporočili, da v celoti podpirajo vodstvo klinike in da ne predlagajo razrešitve generalnega direktorja Bojana Zalarja. Hkrati ne vidijo razloga, da bi podali svoj odstop, še manj pa, da bi jih ustanovitelj… »

Svet zavoda v bran vodstvu psihiatrične klinike

Delo 07.06.2023
Člani sveta niso podali predloga za razrešitev generalnega direktorja Bojana Zalarja, ker niso podani razlogi za razrešitev, kot so določeni v statutu. Svet Univerzitetne psihiatrične klinike (UPK) Ljubljana se je sestal na seji, na kateri so… »

O izjavi direktorja psihiatrične klinike: "Gre za poskus utišanja žrtev!"

Zurnal24 07.06.2023
Nedopustna izjava direktorja psihiatrične klinike Bojana Zalarja. V društvih, ki se pomagajo žrtvam spolnega nasilja, so se ostro odzvali na včerajšnjo izjavo direktorja psihiatrične klinike v Ljubljani, ki je dejal, da "je bilo dvajset let nazaj… »

Jasna Podreka: Izjava bi morala biti sama po sebi razlog za razrešitev

Delo 07.06.2023
Izjava direktorja psihiatrične bolnišnice daje žrtvam znak, da nima smisla, da nasilje prijavijo, ker jim nihče ne bo verjel. »Dvajset let nazaj je bilo prijavljenih deset spolnih zlorab, pa jih je bilo devet res. Danes pa od desetih ne vem, če je… »

Šef ljubljanske psihiatrične klinike razburil, ker ne verjame žrtvam spolnih zlorab

Necenzurirano 07.06.2023
Na včerajšnji tiskovni konferenci, ki jo je sklicala Univerzitetna psihiatrična klinika Ljubljana, je njen generalni direktor Bojan Zalar z eno izjavo še posebej vznemiril širšo javnost. Na tiskovki so se namenili odzvati na pričevanja o domnevnem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem