Povezane novice

Finci proti Slovencem z novincem in brez dveh močnih adutov

Delo 07.06.2023
Selektor finske nogometne reprezentance Markku Kanerva je izbral moštvo za naslednji kvalifikacijski tekmi v Helsinkih za nastop na euru 2024 v Nemčiji. Markku Kanerva, selektor finske nogometne reprezentance, je izbral moštvo za naslednji… »

Črne napovedi so se uresničile: Kek brez ključnega igralca

Zurnal24 07.06.2023
Slovenski nogometni selektor Matjaž Kek na prihajajočih kvalifikacijskih tekmah za Euro 2024 ne bo mogel računati na Jana Oblaka. Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je na Brdu pri Kranju predstavil seznam igralcev, na katere bo… »

Oblak le kot navijač, Šeško s prilagojenim treningom do Finske

RTV Slovenija 07.06.2023
Najboljši slovenski nogometaši so uradno začeli zbor in priprave na junijski kvalifikacijski tekmi s Finsko in Dansko, ko lahko naredijo nova dva velika koraka proti Euru 2024. Matjaž Kek je potrdil odsotnost kapetana Jana Oblaka in še dve manjši… »

Kek brez Oblaka, po novem zraven Ivačič, vrnitev Janže in Mlakarja

Dnevnik 07.06.2023
Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je na Brdu pri Kranju predstavil seznam igralcev, na katere bo računal na prihodnjih dveh kvalifikacijskih tekmah za nastop na evropskem prvenstvu 2024 proti Finski in Danski. Na seznamu so tudi… »

Črne slutnje so se uresničile

SiolNET 07.06.2023
Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je predstavil seznam kandidatov za nastop na kvalifikacijskih tekmah za EP 2024 proti Finski in Danski. Kapetan Jan Oblak se zaradi bolečin v vratu, zaradi katerih že nekaj časa ni branil, ni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem