Povezane novice

Nagrajenec Vilenice Ottó Tolnai

Dnevnik 07.06.2023
Nagrado vilenica istoimenskega literarnega festivala bo letos prejel madžarski literat iz Vojvodine Otto Tolnai, slovenska avtorica v središču pa bo pesnica Barbara Korun. Festival bo potekal med 4. in 9. septembrom z geslom Raznoliki obraz Evrope… »

Nagrada vilenica letos madžarskemu pesniku Ottu Tolnaiju

SiolNET 07.06.2023
Nagrado vilenica istoimenskega literarnega festivala bo letos prejel madžarski literat iz Vojvodine Otto Tolnai, slovenska avtorica v središču pa bo pesnica Barbara Korun, so organizatorji v Društvu slovenskih pisateljev (DSP) povedali na današnji… »

Nagrada Vilenica / Letošnji prejemnik je Otto Tolnai

Mladina 07.06.2023
Festival Vilenica bo potekal med 4. in 9. septembrom. Nagrado vilenica istoimenskega literarnega festivala bo letos prejel madžarski literat iz Vojvodine Otto Tolnai, slovenska avtorica v središču pa bo pesnica Barbara Korun, so organizatorji v… »

Letošnji lavreat vilenice je Ottó Tolnai

Delo 07.06.2023
Festival bo letos potekal med 4. in 9. septembrom z geslom Raznoliki obraz Evrope. Nagrado vilenica istoimenskega literarnega festivala bo letos prejel madžarski pisatelj iz Vojvodine Ottó Tolnai, slovenska avtorica v središču pa bo pesnica Barbara… »

Nagrada vilenica za Otta Tolnaia, enega najpomembnejših sodobnih madžarskih avtorjev

RTV Slovenija 07.06.2023
Madžarski pesnik, pisatelj, dramatik in prevajalec iz Vojvodine Otto Tolnai je prejemnik nagrade vilenica istoimenskega literarnega festivala, ki bo letos potekal med 4. in 9. septembrom. Pesnica Barbara Korun bo slovenska avtorica v središču. Otto… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem