Povezane novice

Konec ugibanj: Messi razkril, kje bo nadaljeval kariero

Zurnal24 07.06.2023
Zdaj ni več dvoma, Lionel Messi bo kariero nadaljeval v ZDA. Nogometni zvezdnik Lionel Messi je v pogovoru za španska Diario Sport in Mundo Deportivo potrdil, da bo kariero nadaljeval v ZDA. Argentinski napadalec se bo po koncu pogodbe s francoskim PSG… »

Messi izbral Inter ... Miami in Ligo MLS

RTV Slovenija 07.06.2023
Svetovni prvak Lionel Messi se ne bo vrnil v Barcelono, temveč se je po izteku pogodbe s PSG-jem odločil za selitev v ZDA, kjer bo postal obraz Interja iz Miamija, kluba Davida Beckhama v Ligi MLS. "Grem v Inter Miami," je v spletnem intervjuju za Mundo… »

Uradno: Messi sprejel veliko odločitev in odprl dušo

SiolNET 07.06.2023
Konec je ugibanj. Argentinski nogometaš in po mnenju mnogih eden najboljših nogometašev vseh časov Argentinec Lionel Messi se je odločil, kje bo nadaljeval svojo kariero. Že popoldne je bilo bolj ali manj jasno, da bo po izteku pogodbe s PSG… »

Saudijski milijoni prepričali še nekoga, mladi Anglež v Madrid

SiolNET 07.06.2023
V zadnjih dneh se ob izteku letošnje nogometne klubske sezone vse več dogaja tudi na nogometni tržnici, saj so nogometaši in klubi že dodobra pričeli z iskanjem okrepitev za novo sezono. Največ je seveda govora o prihodnosti Lionela Messija, ki se… »

Messi potrdil, da bo kariero nadaljeval v ZDA v vrstah Interja iz Miamija

Dnevnik 07.06.2023
Nogometni zvezdnik Lionel Messi je v pogovoru za španska Diario Sport in Mundo Deportivo potrdil, da bo kariero nadaljeval v ZDA. Argentinski napadalec se bo po koncu pogodbe s francoskim PSG preselil na Florido, kjer bo igral za ekipo ameriške lige MLS… »

Messi izbral svoj novi klub, odločitev preseneča

Zurnal24 07.06.2023
Argentinski napadalec Lionel Messi si je po za zdaj še neuradnih informacijah izbral klub, kjer bo nadaljeval svojo kariero. Po potrditvi trenutnega delodajalca, da argentinski nogometni superzvezdnik Lionel Messi po koncu sezone zapušča pariški PSG… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem