Povezane novice

TRAGIČEN ZAKLJUČEK ISKALNE AKCIJE: Žensko, ki jo je odnesel hudournik, našli mrtvo (VIDEO)

Regional 08.06.2023
Močna neurja, ki so se v sredo razvila nad osrednjim delom države, so povzročila kar nekaj težav, gasilci so morali večkrat posredovati. Na območju Zagorja ob Savi pa je hudourniški potok odnesel osebo, za katero je stekla iskalna akcija. Danes so… »

Hudournik odnesel 40-letno domačinko

Dnevnik 08.06.2023
V sredo zvečer je neurje z močnim nalivom zajelo tudi območje občine Zagorje ob Savi. Meteorna voda je zalila več stanovanjskih hiš, poslovnih objektov in cest, žal pa je narasli hudournik v naselju Krače odnesel tudi 40-letno domačinko. Gasilci… »

Hudournik odnesel mater dveh otrok

Zurnal24 08.06.2023
Neurje, ki se je sinoči razbesnelo nad Izlakami in okolico, je zahtevalo smrtno žrtev. Štiridesetletno mater dveh otrok so v hudourniku v Kračah našli danes zjutraj. Domačini so pretreseni in hkrati ogorčeni, saj na ureditev struge opozarjajo že… »

Močno neurje zajelo območje Lukovice, kjer je poplavilo več kleti in cest

Domžalec 08.06.2023
Včeraj zvečer so se nad deli osrednje Slovenije in Štajerske razvila močna neurja. Po poročanju Uprave za zaščito in reševanje je večja količina dežja zajela predvsem območja med Domžalami, Vranskim in Trbovljami, kjer je bilo več… »

V naraslem hudourniškem potoku umrla 40-letnica

Delo 08.06.2023
V Krače nad Zagorjem so sinoči pohiteli gasilci PGD Izlake, Trbovlje mesto, Čolnišče ter enota podvodne reševalne službe Trbovlje za reševanje iz vode. Policijska uprava Ljubljana je potrdila neuradno informacijo, da so 40-letno žensko iz naselja… »

Našli v neurju umrlo 40-letno žensko #video

SiolNET 08.06.2023
V sredo so se proti večeru nad osrednjim delom države razvila močna neurja, ki so zajela predvsem območje med Domžalami, Vranskim in Trbovljami. Največ dogodkov je bilo zabeleženih na območju regijskih centrov za obveščanje Ljubljana (25) in… »

Po iskalni akciji našli truplo 40-letne ženske, ki jo je odnesel hudournik

RTV Slovenija 08.06.2023
Med močno nevihto, ki se je razbesnela v sredo pozno zvečer, je narasli hudournik v vasi Krače nad Izlakami odnesel 40-letno žensko. Takoj se je začela iskalna akcija, truplo pogrešane pa so našli danes zjutraj. Okoli 21.30 so bili policisti… »

Novo v primeru pogrešane ženske, ki jo je odnesla voda

Zurnal24 08.06.2023
Na terenu so bili tako policisti kot tudi službe reševanja. Zjutraj so našli truplo pogrešane ženske. Včeraj se je nad območjem med Domžalami, Vranskim in Trbovljami razvila huda nevihta, ki je povzročila resne težave. Zaradi večje količine… »

VIDEO: V Zagorju narasel potok odnesel 40-letnico, danes so jo našli mrtvo

Necenzurirano 08.06.2023
V sredo zvečer so nevihte zajele območje med Domžalami in Zasavjem. Močni nalivi s sunki vetra so povzročili več nevšečnosti. Voda je zalivala kleti in ceste, v Zagorju ob Savi pa je močno narasel potok. Ta podivjan hudournik je okoli 21.30… »

Novice dneva »

Uf, kakšno napoved je OECD dal Kitajski

Zurnal24 pred 51 minutamiše 2 povezani

Kateri župan je prejel najboljšo oceno?

Mladina pred tremi uramiše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem