Povezane novice

V več državah dela prost dan, na avtocestah so bili zastoji

RTV Slovenija 08.06.2023
Ob katoliškem prazniku svetega rešnjega telesa in krvi, imenovanem tudi telovo, ki je v več državah, med drugim v Avstriji, večjem delu Nemčije in na Hrvaškem, dela prost dan, se je na slovenske ceste znova nagnetlo veliko pločevine na kolesih… »

FOTO: Dež še otežuje razmere na cesti

Necenzurirano 08.06.2023
Na slovenskih avtocestah je gost promet že zaznamoval današnji dan, kolone vozil so zdaj daljše tudi zaradi dežja. Kot so povedali na policiji, bo največ prometa na relaciji iz Avstrije in Italije proti Hrvaški. Zaradi praznika telovo, ki ga… »

Cestni alarm: ponekod kolone že od jutra

Dnevnik 08.06.2023
Uresničila so se opozorila policije glede zastojev na slovenskih cestah zaradi katoliškega praznika svetega rešnjega telesa, Zastoji so nastali tako na štajerski, primorski in gorenjski avtocesti, pa tudi na severni ljubljanski obvoznici od… »

PO SLOVENIJI PROMETNI KOLAPS: Zastoji tudi na primorski avtocesti, predor Dekani občasno zapirajo

Regional 08.06.2023
Na slovenskih cestah povečan promet zaradi dela prostega dneva in začetka počitnic v nekaterih sosednjih državah že povzroča zastoje. Ti so nastali tako na štajerski, primorski in gorenjski avtocesti, pa tudi na severni ljubljanski obvoznici od… »

Začelo se je, na cestah je že gneča

Zurnal24 08.06.2023
Ker je v Avstriji, večjem delu Nemčije in na Hrvaškem prost dan, lahko ponekod na našioh cestah pričakujemo močno povečan promet. Ker je v nekaterih sosednjih državah danes dela prost dan in se bodo mnogi odločili za prost podaljšan konec tedna… »

"OBOROŽITE" SE S POTRPLJENJEM: Ceste bodo danes in v naslednjih dneh zelo obremenjene, pričakujte (še) več gneče in…

Regional 08.06.2023
V prihodnjih dneh je na slovenskih cestah pričakovati močno povečan promet. V četrtek se obetajo zastoji predvsem na cestah iz Avstrije in Italije proti Hrvaški ter proti turističnim krajem, v nedeljo pa v obratni smeri. Promet bo še posebej… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem