Povezane novice

Za fatalno žensko leta 2023 razglasili Glorio Kotnik #video

SiolNET 08.06.2023
V Ljubljani so v sredo zvečer razglasili novo nosilko naziva femme fatale. Med osmimi kandidatkami je to postala Gloria Kotnik. V Festivalni dvorani v Ljubljani so razglasili najbolj fatalno žensko leta 2023, po mnenju bralk in bralcev revije… »

Najbolj fatalna ženska leta je Gloria Kotnik

RTV Slovenija 08.06.2023
Za najbolj fatalno žensko leta so v sredo med osmimi nominirankami razglasili 34-letno deskarko na snegu in dobitnico olimpijske medalje, Glorio Kotnik. Za naziv femme fatale 2023 je bilo nominiranih osem žensk, poleg Glorie Kotnik še Ajda Mlakar… »

Fatalna ženska 2023 je Gloria Kotnik

Primorske 08.06.2023
V Festivalni dvorani v Ljubljani so sinoči razglasili najbolj fatalno žensko leta 2023. Ta naziv je po mnenju bralk in bralcev revije Obrazi/Avenija dobila Gloria Kotnik, so sporočili iz medijske hiše Media 24. LJUBLJANA > Zmagovalko je na prireditvi… »

Gloria Kotnik: zmagovita kombinacija privlačne energije, karizme in inteligence

Necenzurirano 08.06.2023
Deskarka na snegu Gloria Kotnik je letošnja Femme Fatale kar prekipeva od energije. Simpatična športnica meni, da je fatalnost usodnost, se pravi privlačna energija, ki se ji ne da upreti, v kombinaciji s karizmo in inteligenco. Sama se počuti… »

To je najbolj fatalna Slovenka vseh Slovenk, presenečeni?

Zurnal24 08.06.2023
Na Femme fatale izbrali letošnjo najbolj fatalno žensko. Dobitnica letošnjega naslova Femme fatale je 34-letna vrhunska deskarka in dobitnica olimpijske medalje, Gloria Kotnik. Za naslov so se potegovale še Petra Parovel, Neisha, Ajda Mlakar, Nataša… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem