Povezane novice

Slovenijo zajela neurja, v Ljubljani nevihta s točo

RTV Slovenija 08.06.2023
Nevihte z močnejšimi nalivi so zajele Slovenijo in povzročile nekaj težav v osrednji in vzhodni Sloveniji. V Ljubljani je padala toča, ponekod je podiralo drevesa in voda je ogrožala objekte. Arso je v četrtek popoldne na Twiitterju zapisal, da so… »

Nevihta s točo v Ljubljani, močne padavine tudi na severovzhodu države

Delo 08.06.2023
Vreme je povzročilo težave na območjih Ljubljane, Brezovice, Polhovega Gradca, Škofljice, Slovenske Bistrice, Beltincev, Cankove, Gornje Radgone in Grada. V državi se nadaljuje nestanovitno vreme z dopoldanskimi obdobji sončnega vremena in… »

V prestolnici klestila toča, za severozahod države izdan oranžni alarm #video

SiolNET 08.06.2023
Nevihte v osrednjem in južnem delu države so oslabele, poroča Agencija za okolje (Arso). Pestremu vremenskemu dogajanju so bili priča v prestolnici, kjer se je nekaj po 15. uri razbesnela huda nevihta s točo. Uprava za zaščito in reševanje ter… »

Za severovzhod države velja vremenski oranžni alarm

Dnevnik 08.06.2023
Osrednji in južni del države so popoldne zajele močnejše nevihte. Te so se nato preselile v okolico Gornje Radgone. Za popoldne in zvečer je Agencija RS za okolje (Arso) za območje severovzhodne Slovenije razglasila oranžni alarm. V naslednjih urah… »

Pozor, Arso razglasil nov alarm

Zurnal24 08.06.2023
Osrednji in južni del države so popoldne zajele močnejše nevihte. Nevihte so se po besnenju nad osrednjim in južnim delom države nato preselile v okolico Gornje Radgone. Najmočnejši naliv so sicer danes izmerili na vremenski postaji Kubed na… »

Tako se bodo danes gibale nevihte

Zurnal24 08.06.2023
Ozračje bo danes še bolj nestanovitno kot včeraj. Pojavljale se bodo krajevne nevihte z močnimi nalivi, ni izključena niti možnost toče. Po vremensko nestanovitni sredi, ki je povzročila kar nekaj težav, se nam obeta še vremensko pester… »

Oranžni alarm: nevihta tudi nad Ljubljano

Necenzurirano 08.06.2023
Agencija za okolje (Arso) je za notranjost Slovenije izdala oražno opozorilo zaradi možnosti neviht z močnejšimi nalivi. Četrtek bo še en v vrsti spremenljivih junijskih dni. Na jugu Slovenije so se že okoli 11. ure zbrali oblaki in postregli z… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem