Povezane novice

Z NOŽEM NAPADEL TUDI OTROKE V VOZIČKIH: Šlo naj bi za sirskega prosilca za azil (VIDEO)

Regional 08.06.2023
V napadu z nožem v mestu Annecy v francoskih Alpah je bilo danes ranjenih pet ljudi, od tega štirje otroci. Moški - po poročanju več medijev gre za sirskega prosilca za azil - je skupino otrok, starih okrog tri leta, napadel malo pred 10. uro v parku… »

V napadu z nožem v francoskih Alpah ranjenih več otrok

Primorske 08.06.2023
V napadu z nožem v mestu Annecy v francoskih Alpah je bilo danes ranjenih pet ljudi, od tega štirje otroci. Moški - po poročanju več medijev gre za sirskega prosilca za azil - je skupino otrok, starih okrog tri leta, napadel malo pred 10. uro v parku… »

V napadu z nožem v francoskih Alpah ranjenih šest ljudi, med njimi štirje otroci

RTV Slovenija 08.06.2023
V mestu Annecy na vzhodu Francije je bilo v napadu z nožem ranjenih šest ljudi, med njimi štirje otroci, dva sta v kritičnem stanju. Napad je izvedel 31-letni sirski begunec, po navedbah tožilstva pa ni bilo terorističnega ozadja. Storilec je malo… »

V napadu z nožem v francoskih Alpah ranjenih več otrok, trije v kritičnem stanju #video

SiolNET 08.06.2023
V današnjem napadu z nožem v mestu Annecy na vzhodu Francije je bilo ranjenih šest ljudi, med njimi štirje otroci, dva sta v kritičnem stanju. Policija je domnevnega napadalca, sirskega begunca, prijela. Po navedbah tožilstva napad ni imel… »

[Video] Sirski migrant z nožem klal 3-letne otroke

Nova 24TV 08.06.2023
Sirski migrant med napadom na otroka. Iz Francije prihaja novica o grozljivem napadu migranta z nožem, v katerem so tarčo napada predstavljali otroci. Francoski notranji minister Gerald Darmanin je potrdil napad in sporočil, da so moškega napadalca na… »

V napadu z nožem v francoskih Alpah ranjenih več otrok

Delo 08.06.2023
Ogroženo naj bi bilo življenje starejšega moškega in dveh otrok. Napadalca so zahvaljujoč hitremu odzivu varnostnih sil že aretirali. V napadu z nožem v mestu Annecy v francoskih Alpah je bilo danes ranjenih pet ljudi, od tega štirje otroci… »

Moški z nožem napadel skupino otrok

Zurnal24 08.06.2023
V napadu je bilo poškodovanih sedem otrok. Iz Francije prihajajo vesti o grozljivem napadu, kjer je bilo zabodenih sedem otrok. Napad se je zgodil v parku v bližini jezera Annecy v francoskih Alpah. Po poročanju več tujih medijev, naj bi moški… »

#foto #video Francija: po napadu z nožem dva otroka v kritičnem stanju

Dnevnik 08.06.2023
Malo pred deseto uro zjutraj je moški v parku v mestu Annecy v francoskih Alpah z nožem napadel skupino oseb, pri čemer naj bi bilo ranjenih tudi več otrok. Napadalca so že aretirali. V parku v mestu Annecy v francoskih Alpah je danes nekaj pred… »

Novice dneva »

Slovensko veleposlaništvo v ZDA tarča vandalizma

RTV Slovenija pred 7 uramiše 1 povezana

Z Dončićem in trdo obrambo Dallas do nove zmage

Delo pred 15 uramiše 6 povezanih

Na teh odsekih že praznični zastoji

Zurnal24 pred 10 uramiše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem