Povezane novice

Ukrajinske sile nadaljujejo napade v regiji Zaporožje. Putin: Kijevu ni uspelo doseči ciljev.

RTV Slovenija 09.06.2023
Ukrajinske sile nadaljujejo napade v regiji Zaporožje na jugu Ukrajine, ruski predsednik Vladimir Putin pa je dejal, da Kijevu v začeti protiofenzivi do zdaj "ni uspelo" doseči ciljev. Medtem je po zrušenju jezu Nova Kahovka potrjenih 13 smrtnih… »

Putin: Ukrajinska protiofenziva se je začela

Dnevnik 09.06.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je danes dejal, da je ukrajinska vojska začela dolgo pričakovano protiofenzivo, vendar pa Kijevu doslej »ni uspelo« doseči ciljev. Da se je ukrajinska ofenziva, ki so jo več mesecev napovedovali v Kijevu, že začela… »

Ukrajina naj bi sprožila napade v regiji Zaporožje

Dnevnik 09.06.2023
Ukrajinske sile so sprožile napade v regiji Zaporožje, so v četrtek poročali lokalni predstavniki in proruski vojaški blogerji. Z njimi naj bi si Kijev prizadeval priboriti dostop do Azovskega morja in posledično razdeliti ruske sile. Ukrajino so… »

Ukrajina naj bi sprožila napade v regiji Zaporožje

Delo 09.06.2023
Ukrajinske letalske sile poročajo, da so v napadih sestrelile štiri od šestih ruskih manevrirnih raket in 10 od 16 brezpilotnih letalnikov. Ukrajinske sile so sprožile napade v regiji Zaporožje, so v četrtek poročali lokalni predstavniki in… »

Ukrajina začela z ofenzivo odločilnega pomena

Zurnal24 09.06.2023
Ukrajina je sprožila napade, s katerimi naj bi si Kijev prizadeval priboriti dostop do Azovskega morja in posledično razdeliti ruske sile. Ukrajino so medtem ponoči pretresli novi zračni napadi. Po navedbah ruskega obrambnega ministra Sergeja Šojguja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem