Povezane novice

Hajdinjak: Slabo pretočnost na ljubljanski obvoznici bi najlažje rešili z gradnjo tretjega pasu

RTV Slovenija 09.06.2023
V Ljubljani so uradno odprli priključek z Leskoškove ceste na severno obvoznico, ki bo po navedbah pristojnih občutno razbremenil promet na tem območju. Zaradi drugih del na severni obvoznici bodo priključek sicer občasno še zapirali. "Ob letošnji… »

#foto Vendarle eno gradbišče na obvoznici manj

Dnevnik 09.06.2023
Na Darsu pričakujejo, da bo rekonstruirani priključek Leskoškove ceste na severno ljubljansko obvoznico pripomogel k boljši pretočnosti voznikov na poti v BTC in iz njega. Napovedali so, da bodo poleti začeli graditi priključek Dragomer na… »

Parada ponosa: "Oblast še vedno ni sposobna zagotoviti temeljnih pravic" #foto #video

SiolNET 09.06.2023
Letošnji festival Parada ponosa, ki se je začel danes, je v znamenju solidarnosti, vzajemne podpore in boja za človekovo dostojanstvo. V luči mednarodne solidarnosti do skupnosti LGBTIQ+ je društvo opozorilo na problematiko ukrajinske skupnosti in… »

Dars sporočil dobro novico, a je Janković že napovedal novo zaporo #foto #video

SiolNET 09.06.2023
Rekonstrukcija priključka Leskovškove ceste na ljubljansko obvoznico se je končala, so sporočili z Darsa, ljubljanski župan Zoran Janković pa je ob odprtju te že naznanil zaprtje Šmartinske ceste. V času, ko je v Ljubljani v delu kar 150… »

Video: Končali z deli na našem izredno obleganem odseku

Zurnal24 09.06.2023
Iz Darsa sporočili dobro novico in objavili posnetke. Za Darsa so spročili, da bo popoldne končno zaživel priključek na Leskoškovo, to pomeni odprtje uvozov in izvoziov vzhodne ljubljanske obvoznice na Leskoškovo cesto. "Priključek bo izboljšal… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem