Povezane novice

Na izredni seji DZ o kanalu C0: "Del politike je zašel v kanalizacijo" #video

SiolNET 09.06.2023
Poslanci so na današnji izredni seji DZ na zahtevo SDS več ur razpravljali o kanalu C0 v Ljubljani. Opozicija je vladi očitala, da projekt ogroža pitno vodo, koalicija pa opoziciji, da so spolitizirali strokovni projekt. Poslanici so v nadaljevanju… »

DZ po vetu vnovič potrdil zakon o izvajanju proračunov, burna razprava o kanalu C0

RTV Slovenija 09.06.2023
DZ je vnovič potrdil novelo zakona o izvajanju proračunov za leti 2023 in 2024, na katero je državni svet izglasoval veto. Zanjo je glasovalo 51 poslancev koalicije in narodnosti, proti je bilo 28 poslancev SDS-a in NSi-ja. DZ je novelo zakona o… »

DZ po vetu vnovič potrdil novelo zakona o izvrševanju proračunov

Dnevnik 09.06.2023
DZ je vnovič potrdil novelo zakona o izvrševanju proračunov za leti 2023 in 2024, na katero je državni svet izglasoval veto. Zanjo je glasovalo 51 poslancev koalicije in narodnosti, proti je bilo 28 poslancev SDS in NSi. Poslanci so poleg tega s 57… »

Razpravo o kanalu C0 zaznamovali očitki o ogrožanju pitne vode in politizaciji projekta

Dnevnik 09.06.2023
Poslanci so na današnji izredni seji DZ na zahtevo SDS več ur razpravljali o kanalu C0 v Ljubljani. Iz vrst opozicije so se vrstili očitki vladi, da ogroža pitno vodo v prestolnici, koalicijski poslanci pa je opoziciji večinoma očitali politizacijo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem