Povezane novice

Manchester City prvič klubski prvak Evrope

RTV Slovenija 10.06.2023
68. finale evropskega pokala v nogometu je bil odločen v 68. minuti, ko je obrambne okope Interja prebil Rodri. Manchester City je zmagovalec Lige prvakov! Trojček lovorik za Pepa Guardiolo in klub, ki je za osvojitev Evrope potrošil stotine milijonov… »

Kakšna drama v Istanbulu! Liga prvakov ima novega vladarja.

SiolNET 10.06.2023
V napetem finalnem dvoboju lige prvakov v Istanbulu je Manchester City z 1:0 premagal Inter in prvič v klubski zgodovini postal evropski prvak. Zmagoviti zadetek je v 68. minuti dosegel Španec Rodri. Milančani so zapravili kar nekaj zrelih priložnosti… »

Angleži so si opomogli od šoka in osvojili lovoriko

Delo 10.06.2023
Nogometaši Manchester Cityja so v velikem finalu lige prvakov v Istanbulu upravičili vlogo favoritov in premagali igralce milanskega Interja. Istanbulski štadion Atatürk je gostil veliki finale lige prvakov v nogometu, v katerem sta se pomerila… »

#foto Guardioli je le uspelo: Manchester City končno osvojil nogometno Ligo prvakov

Dnevnik 10.06.2023
Pepu Guardioli in Manchester Cityju je po letih neuspehov, kljub astronomskim vložkom zalivskih lastnikov, le uspelo osvojiti prestižno nogometno Ligo prvakov po tem, ko so v današnjem finalu v Istanbulu premagali milanski Inter z 1:0 (Rodri)… »

Številka, ki povezuje Man City, Jordana in morda tudi Đokovića

SiolNET 10.06.2023
Nogometaši Manchester Cityja so v finalu lige prvakov premagali milanski Inter (1:0) in postali 23. različni evropski prvak v zgodovini tekmovanja. Tako so se zapisal v zgodovino najmočnejšega klubskega tekmovanja s številko, ki jo v svetu športa po… »

Finale v Istanbulu odločen z enim golom, na koncu prava drama

Zurnal24 10.06.2023
Manchester City je bil velik favorit na dvoboju z Interjem. Vlogo je potrdil z zadetkom na polovici drugega polčasa. Manchester City je z zastrašujočo formo vstopil v finale lige prvakov in je veljal za nespornega favorita carigrajskega obračuna… »

"Haaland? Ne, srečen sem s svojo ženo."

SiolNET 10.06.2023
Napetost pred nocojšnjim finalom lige prvakov se vse bolj stopnjuje. Ob 21. uri bosta na olimpijskem stadionu Atatürk v Istanbulu za najbolj prestižno evropsko klubsko krono v ligi prvakov obračunala angleški Manchester City in italijanski Inter s… »

Vroči Haaland se je poklonil vzorniku Ronaldu

SiolNET 10.06.2023
V finalu lige prvakov bi lahko bil najmočnejše orožje Manchester Cityja Erling Braut Haaland. Čeprav je star šele 22 let, je v tej sezoni na 52 tekmah dosegel kar 52 zadetkov in podrl številne rekorde. Samozavestni Norvežan pred dvobojem sezone z… »

Sloviti Otočan napovedal katastrofo Interja

SiolNET 10.06.2023
Nekdanji valižanski nogometni zvezdnik Gareth Bale dobro ve, kako je biti evropski prvak. Z Realom je stopil na evropski vrh kar petkrat, na finalnih srečanjih pa dosegel kar tri zadetke. Letos je prepričan, da bo ligo prvakov osvojil Manchester City… »

Neverjeten hrvaški niz, ki lahko skrbi Manchester City

SiolNET 10.06.2023
Hrvaška s štirimi milijoni prebivalcev ne spada med večje evropske dežele, a se lahko pohvali s prav posebnim nogometnim podvigom. Že 12. zapored bo v velikem finalu lige prvakov stiskala pesti za svojega nogometaša. V njem bo nastopil Marcelo… »

Manchester City zmagovalec nogometne lige prvakov 2022/23

Primorske 10.06.2023
Nogometaši Manchester Cityja so zmagovalci nogometne lige prvakov 2022/23. V finalu so v Carigradu z 1:0 (0:0) premagali milanski Inter. Edini gol na tekmi je v 68. minuti dosegel Rodri. CARIGRAD > Nogometaši Manchester Cityja so upravičili vlogo… »

Alarm v Istanbulu: Interjevi navijači so se pretihotapili med nogometaše

Delo 10.06.2023
Pred veliko predstavo Manchester Cityja in Interja, danes ob 21. uri, je v Istanbulu zelo živahno. Kdo bo dobil prednost v napadu: Džeko ali Lukaku? Tako kot vedno znova ob koncu evropske klubske nogometne sezone je tudi tokrat na prizorišču finala… »

TV namigi: finale Lige prvakov, Igra imitacije in Skrivnost popolnega nogometa

Delo 10.06.2023
Za evropsko lovoriko se bosta pomerila Manchester City in Inter. Pozno zvečer še dokumentarec o legendarni ekipi Barcelone. Na TVS zgodba o Alanu Turingu. Sobota, 10. junija Manchester City – Inter.: Pop TV ob 20.00 Nogomet (M). UEFA Liga prvakov… »

Finale lige prvakov: zmagoviti recepti so različni

Primorske 10.06.2023
Najboljše običajno pride na koncu, bomo videli, ali bo res tako. Nocoj bosta piko na i evropski klubski sezoni v Istanbulu pritisnila finalista nogometne lige prvakov Inter in Manchester City. ISTANBUL > Angleški prvaki na stavnicah kotirajo precej… »

Finale lige prvakov: Kralj pokalov Inzaghi izziva Guardiolo

Dnevnik 10.06.2023
V Carigradu bo drevi ob 21. uri s finalom nogometne lige prvakov med Manchesterom Cityjem in Interjem iz Milana vrhunec ter obenem zadnje dejanje razburljive klubske sezone 2022/23. Veliki favorit je Manchester City, ki še nima naslova v ligi prvakov… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem