Povezane novice

VEČ KOT 2 URI ČAKANJA: Na gorenjski avtocesti gost promet z več kilometrskim zastojem v smeri predora Karavanke

Gorenjski utrip 10.06.2023
Na gorenjski avtocesti je še vedno močno povečan dotok prometa v smeri predora Karavanke. Nastajajo daljše kolone in posledično več kilometrski zastoj (15 km do izvoza Radovljica). To po napovedi https://www.promet.si/sl pomeni, več kot 2 uri… »

Na gorenjski AC vse stoji, policija na terenu

Zurnal24 10.06.2023
Na gorenjski avtocesti se je do izvoza Radovljica naredil 15 kilometrov dolg zastoj, pred predorom Karavanke vse stoji, več kot 1,5-kilometrski zastoj je bil pozno popoldne tudi na Ljubelju. Na gorenjski avtocesti je še vedno močno povečan dotok… »

Na gorenjski avtocesti zastoji z uro in pol dolgo zamudo

Delo 10.06.2023
Ta konec tedna poteka tudi kolesarski maraton Franja. V osrednji Sloveniji in na Gorenjskem bodo tudi jutri zapore nekaterih cest. Na slovenskih cestah je zaradi četrtkovega praznika in začetka počitnic v nekaterih evropskih državah ponovno močno… »

Previdno: na gorenjski avtocesti več kot desetkilometrska kolona vozil

SiolNET 10.06.2023
Na več slovenskih cestah so nastale dolge kolone vozil. Ponekod se lahko čas potovanja podaljša tudi za več kot dve uri, je zapisano na spletni strani Prometno-informacijskega centra. Najdaljši zastoji so nastali na gorenjski avtocesti… »

#Cestni alarm: Razmere na slovenskih cestah ob 19. uri

Dnevnik 10.06.2023
Sobota in nedelja bosta zaradi verskega praznika v sosednjih državah pri nas v znamenju večjih zastojev na primorski in gorenjski avtocesti, na določenih odsekih pa bodo zastoji nastajali tudi zaradi kolesarske prireditve Maraton Franja. Na gorenjski… »

Na gorenjski avtocesti proti Karavankam večkilometrski zastoji

RTV Slovenija 10.06.2023
Na gorenjski avtocesti iz smeri Ljubljane proti Karavankam nastajajo večkilometrski zastoji. Za smer proti Avstriji policija svetuje uporabo drugih mejnih prehodov, na primer Ljubelj ali Šentilj na območju Maribora. Na gorenjski avtocesti so zastoji na… »

DOPOLNJENO: dolga kolona pred Karavankami

Necenzurirano 10.06.2023
Na gorenjski avtocesti je močno povečan promet v smeri predora Karavanke in proti Ljubljani. Nastajajo daljše kolone in posledično več kilometrski zastoji. Kolona pred tunelom Karavanke je dolga že 15 kilometrov in sega do izvoza Radovljica. Promet… »

Na gorenjski avtocesti gost promet, nastajajo zastoji

Gorenjski glas 10.06.2023
Ljubljana – Na gorenjski avtocesti, predvsem v smeri predora Karavanke, je močno povečan promet, nastajajo večkilometrski zastoji. Zastoj pred predorom Karavanke v smeri Avstrije je dolg 14 kilometrov. Potovalni čas se lahko podaljša za več kot… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem