Povezane novice

Zelenski ima sporočilo za Putina, ki ga ta ne bo vesel

SiolNET 10.06.2023
"Zanimivo je, kaj je Putin dejal o naši protiofenzivi. Pomembno je, da Rusija čuti, da jim ne preostane več veliko časa," se je danes na navedbe Vladimirja Putin o ukrajinski protiofeznivi odzval Zelenski. Poudarki dneva: 17.59 Kanadski premier v… »

Zelenski potrdil, da ukrajinske sile izvajajo protiofenzivo

RTV Slovenija 10.06.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, ki na obisku gosti kanadskega premierja Justina Trudeauja, je potrdil, da ukrajinske sile izvajajo protiofenzivo, podrobnosti pa ni razkril. Medtem so ZDA napovedale dodatno obsežno vojaško pomoč Ukrajini. "V… »

Zelenski potrdil začetek protiofenzive ukrajinske vojske

Dnevnik 10.06.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je danes potrdil, da se je v Ukrajini začela protiofenziva ukrajinske vojske. Kot je dejal, ukrajinska vojska izvaja "protiofenzivne akcije" na fronti, vendar pa ni želel razkriti nobenih podrobnosti, poroča… »

V ruskem napadu z brezpilotnimi letalniki v Odesi več mrtvih in ranjenih

Delo 10.06.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je medtem napovedal, da bo Rusija v začetku julija v Belorusiji namestila taktično jedrsko orožje. V ukrajinskem pristaniškem mestu Odesa so bili davi v ruskem napadu z brezpilotnimi letalniki ubiti trije ljudje, 26 je… »

Rusi z brezpilotniki napadli Odeso

Nova 24TV 10.06.2023
Posledica napada na stanovanjsko zgradbo v Odesi. (Foto: Nexta) V ukrajinskem pristaniškem mestu Odesa so bili davi v ruskem napadu z brezpilotnimi letalniki ubiti trije ljudje, 26 je ranjenih, je po poročanju nemške tiskovne agencije dpa danes… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem