Povezane novice

Golobov in Tinin blišč pri Čeferinu

Nova 24TV 10.06.2023
Golobova izbranka Tina Gaber je iz Istanbula objavila več posnetkov na gala sprejemu. Predsednik vlade Robert Golob si je v Istanbulu ogledal finale nogometne lige prvakov, so sporočili iz njegovega kabineta in dodali, da je premier v Turčiji na… »

Premier Golob in Tina Gaber že na prizorišču nogometega spektakla

SiolNET 10.06.2023
Iz kabineta predsednika vlade so sporočili, da si bo Robert Golob nocoj v Istanbulu ogledal finale nogometne lige prvakov, in dodali, da je premier v Turčiji na zasebnem obisku. Na prizorišču je tudi Golobova partnerka Tina Gaber, finale pa si bo… »

Tina Gaber se je pohvalila, kam je odpotovala s premierjem

Zurnal24 10.06.2023
Premier Robert Golob si bo v Istanbulu v spremstvu Tine Gaber ogledal finale nogometne lige prvakov. Predsednik vlade Robert Golob si bo nocoj v Istanbulu ogledal finale nogometne lige prvakov, so sporočili iz njegovega kabineta in dodali, da je premier… »

Drevi spektakel v Istanbulu

Zurnal24 10.06.2023
Za naslov lige prvakov se bosta na olimpijskem stadionu v Istanbulu udarila Inter in Manchester City. Olimpijski stadion Atatürk v Istanbulu bo drevi ob 21. uri prizorišče finala nogometne lige prvakov. V njem se bosta merila Manchester City in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem