Povezane novice

Vingegaard že nabrušen za dirko po Franciji

Delo 10.06.2023
Danski kolesarski zvezdnik blesti na preizkušnji po Dofineji. Edini slovenski predstavnik Matevž Govekar v ozadju. Danski kolesarski as Jonas Vingegaard je bil najhitrejši na predzadnji etapi dirke po Dofineji. Lanski zmagovalec Toura se je po… »

V rumeno odeti Vingegaard razred zase na Dofineji

RTV Slovenija 10.06.2023
Jonas Vingegaard je znova pokazal vso svojo premoč v francoskih Alpah. Danec je v velikem slogu kronal pobudo ekipe Jumbo Visma in na 75. Dirki po Dofineji dobil še drugo etapo, tokrat kraljevsko 7. etapo s ciljem na Col de la Croix de Fer. 2067 metrov… »

V takšni formi se na Tour podaja Pogijev največji tekmec

Zurnal24 10.06.2023
Vodilnemu Vingegaardu tudi predzadnja etapa po Dofineji. Danec Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma)je zmagovalec predzadnje etape kolesarske dirke po Dofineji. Lanski zmagovalec Toura, kjer bo tudi tokrat največji favorit ob Tadeju Pogačarju, se je po zmagi… »

Jonas Vingegaard se je še bolj utrdil v vodstvu

SiolNET 10.06.2023
Danec Jonas Vingegaard je zmagovalec predzadnje etape kolesarske dirke po Dofineji. Lanski zmagovalec najbolj prestižne večetapne preizkušnje na svetu po Franciji se je po današnji zmagi na 147,9 km dolgi gorski preizkušnji med krajema… »

Vodilnemu Vingegaardu predzadnja etapa po Dofineji

Dnevnik 10.06.2023
Danec Jonas Vingegaard je osvojil prvo mesto na predzadnji etapi kolesarske dirke po Dofineji. Lanski zmagovalec najbolj prestižne večetapne preizkušnje na svetu po Franciji se je po današnji zmagi na 147,9 km dolgi gorski preizkušnji med krajema… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem