Povezane novice

Trije meseci kot tri leta

Dnevnik 11.06.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so na četrti tekmi državnega prvenstva z 99:71 ugnali Helios in tretjič zapored slavili naslov državnega prvaka. Najkoristnejši igralec (MVP) finala je postal Yogi Ferrell, ki po dveh sezonah zapušča Ljubljano. »Ko so… »

V Ljubljani se bodo zgodile velike spremembe

SiolNET 11.06.2023
Čeprav je nad sezono Cedevite Olimpije šele ta konec tedna padel zastor, pa so v ljubljanskem klubu svoj pogled po težki sezoni že obrnili v prihodnost in nov začetek, ki čaka zasedbo slovenskih prvakov. Ta bo v naslednjih dneh javno predstavila… »

Kapetan Cedevite Olimpije Edo Murić po težji poškodbi brez SP

Dnevnik 11.06.2023
Kapetan košarkarskega moštva Cedevite Olimpije Edo Murić je v soboto v Hali Tivoli predčasno končal odločilno finalno tekmo državnega prvenstva s Helios Suns iz Domžal, ki jo je njegova ekipa dobila za dvajseti naslov prvaka. Zaradi poškodbe… »

Slovenija na SP tudi brez drugega kapetana

Zurnal24 11.06.2023
Kapetan Cedevite Olimpije Edo Murić po težji poškodbi brez SP. Košarkarska izbrana vrsta bo na letošnjem svetovnem prvenstvu nastopila brez obeh košarkarjev, ki sta v zadnjih letih nosila kapetanski trak. Goran Dragić je napovedal, da bo tokratni… »

Edo Murić po težji poškodbi kolena brez svetovnega prvenstva

Delo 11.06.2023
Kapetan Cedevite Olimpije si je med četrto tekmo finala DP strgal prednjo križno vez desnega kolena. Kapetan košarkarskega moštva Cedevite Olimpije Edo Murić je v soboto predčasno končal odločilno finalno tekmo državnega prvenstva s Helios Suns… »

Cedeviti Olimpiji slavje pokvarila težja poškodba Eda Murića

RTV Slovenija 11.06.2023
Po pričakovanjih so košarkarji Cedevite Olimpije sezono končali z vsemi domačimi lovorikami. 20. je ljubljanski klub postal državni prvak in potrdil primat v Sloveniji. Zmajem je slavje pokvarila poškodba Eda Murića. Nedeljski pregled z magnetno… »

Uresničile so se črne napovedi

SiolNET 11.06.2023
Cedevita Olimpija je v soboto z visoko zmago nad Helios Suns (99:71) in skupnim izidom 3:1 v finalni seriji še dvajsetič v zgodovini osvojila naslov državnega prvaka. A veliko črno piko nad slavjem ljubljanske ekipe je pustila poškodba Eda Murića… »

Jakara: Če prisiliš nasprotnika, da se toliko prilagaja, si res dober

RTV Slovenija 11.06.2023
Drugo sezono zapored so košarkarji Heliosa igrali tako v finalu Lige Nova KBM kot pokala Spar. Obakrat so klonili pred Cedevito Olimpijo, ki pa so jo v državnem prvenstvu pošteno namučili. Zmaji so finalno serijo dobili s 3:1 v zmagah, na zadnjem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem