Povezane novice

Sedanjega kralja Đokovića vedno znova motivirata Federer in Nadal

Delo 12.06.2023
Po rekordni 23. lovoriki na turnirjih za grand slam 36-letni Novak Đoković še zdaleč ne razmišlja o slovesu od igrišč. V nadaljevanju preberite: Padel je zastor nad drugim turnirjem sezone za teniški grand slam. Kako močna tekmeca je imel Novak… »

Đoković še ni prvi nosilec Wimbledona, Nadal izgubil 121 mest

RTV Slovenija 12.06.2023
Novak Đoković je z zmago v Parizu spet zasedel vrh lestvice ATP, na kateri bo preživel 388. teden. Carlos Alcaraz pred travnatim delom sezone zaostaja za 420 točk, a lahko v Wimbledon vseeno pride kot prvi nosilec. Rafael Nadal je padel na 136. mesto… »

Najlepši prizor turnirja: poglejte, kaj je storil Đokovićev sin

Zurnal24 12.06.2023
Novak Đoković in njegov prvorojenec sta bila neločljiva po zgodovinskem obračunu na OP Francije. Stefan Đoković, osemletni sin Novaka Đokovića, je poskrbel za enega najlepših prizorov letošnjega OP Francije, kjer je njegov oče postal rekorder… »

Prvi se je oglasil Nadal, nato je svoje povedal še Dončić

Zurnal24 12.06.2023
Športni svet se klanja nespornemu teniškemu vladarju Novaku Đokoviću. Srb Novak Đoković je z zmago na OP Francije utrdil status najboljšega teniškega igralca vseh časov. Šestintridesetletnik je v nedeljo v treh nizih gladko odpravil Norvežana… »

Twitter poln fotk: Jeleno Đoković ujeli z ženskarjem, ki ga pozna cel svet!

Zurnal24 12.06.2023
Na tekmi Novak zmaguje, njegova žena pa …. Novak Đoković se je v Parizu znova zapisal v zgodovino tenisa - zmagal je 23. turnir za Grand Slam v karieri, dvoboj pa so iz občinstva spremljali Novakova družina in prijatelji. Njegova žena Jelena… »

Kakšna je njegova prihodnost po zgodovinskem uspehu?

SiolNET 12.06.2023
Novak Đoković je po zgodovinski zmagi na teniškem OP Francije na novinarski konferenci spregovoril, o tem, kdo je največji teniški igralec vseh časov in koliko časa namerava še vztrajati na tej ravni tenisa. V nedeljo se je na OP Francije pisala… »

Đoković navdušen, ker so ga s tribun spremljali tudi nogometni asi

Delo 12.06.2023
Srbski zvezdnik postal prvi v moški konkurenci s 23 lovorikami na turnirjih za teniški grand slam in se v drugem junijskem tednu vrnil na vrh lestvice ATP. V nadaljevanju preberite: Drugi turnir sezone za teniški grand slam za konec ni ponudil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem