Povezane novice

UMRL JE SILVIO BERLUSCONI: Nekdanji italijanski premier je bolehal za kronično levkemijo

Regional 12.06.2023
V milanski bolnišnici San Raffaele je davi umrl nekdanji trikratni italijanski premier in medijski mogotec Silvio Berlusconi, poročajo tuje tiskovne agencije. 86-letni vodja vladne stranke Naprej Italija je dve leti bolehal za kronično levkemijo… »

Umrl je Silvio Berlusconi, koprska televizija je bila odskočna deska za njegov medijski imperij

Primorske 12.06.2023
Za zidovi milanske bolnišnice je včeraj ugasnilo življenje 86-letnega medijskega mogotca in kar trikratnega italijanskega premierja Silvia Berlusconija. Vitez, kot so mu pravili nekateri, se je številnim spolnim škandalom in sodnim postopkov navkljub… »

Umrl je Silvio Berlusconi #video

SiolNET 12.06.2023
V milanski bolnišnici je umrl nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi. Star je bil 86 let. Iz Italije in sveta prihajajo odzivi in izrazi sožalja. Silvio Berlusconi, vodja desnosredinske koalicijske stranke Naprej Italija, je trpel za kronično… »

Umrl je nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi

RTV Slovenija 12.06.2023
V 87. letu starosti je v bolnišnici v Milanu umrl nekdanji italijanski premier in medijski magnat Silvio Berlusconi, ki se je zadnji dve leti boril s kronično levkemijo. V bolnišnici so bili v njegovih zadnjih trenutkih ob njem brat Paolo ter otroci… »

Poslovil se je Silvio Berlusconi, simbol sodobne Italije

Delo 12.06.2023
Iz obrobnega malomeščana je zrastel v podjetnika, medijskega mogotca in državnika. V nadaljevanju preberite: V Milanu, v najboljši italijanski bolnišnici San Raffaelle, je po dolgi bolezni umrl Silvio Berlusconi, najslavnejši Italijan na svetu… »

Umrl je Silvio Berlusconi, italijanski milijarder in politik

Dnevnik 12.06.2023
Večkratni premier in eden najbogatejših Italijanov Silvio Berlusconi je umrl v 87. letu starosti. Mnogim je ostal v spominu kot premier, ki je v svojih vilah organiziral orgije, tudi z mladoletnicami. V zadnjih mesecih pa je bil samo še bolehni in… »

FOTO: Za Berlusconijem žaluje tudi njegova 53 let mlajša partnerica

Necenzurirano 12.06.2023
Kot poročamo, je danes umrl nekdanji premier in medijski mogotec Silvio Berlusconi. Kdo žaluje za njim? Po nekaj dneh v milanski bolnišnici San Raffaele je danes za vedno zaspal kontroverzni italijanski politik, ki je bil dve desetletji v vrhu… »

Umrl večkratni italijanski premier Silvio Berlusconi

Nova 24TV 12.06.2023
Silvio Berlusconi (Foto: AFP) Iz Italije prihaja novica o smrti Silvia Berlusconija, trikratnega italijanskega premierja in medijskega mogotca. Tuje agencije poročajo, da je davi umrl v milanski bolnišnici San Raffaele. V zadnjih mesecih je bil 86-letni… »

Umrl je Silvio Berlusconi

Mladina 12.06.2023
Nekdanji italijanski premier je bil star 86 let. V milanski bolnišnici San Raffaele je davi umrl nekdanji trikratni italijanski premier in medijski mogotec Silvio Berlusconi. Populistični 86-letni vodja vladne stranke Naprej Italija je dve leti bolehal… »

Umrl Silvio Berlusconi

Necenzurirano 12.06.2023
V 87. letu starosti se je poslovil nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi. Nekdanji premier in medijski mogotec Berlusconi se je že dlje časa srečeval z zdravstvenimi težavami. Aprila letos, ko se je znova znašel v bolnišnici, je postalo… »

Umrl je Silvio Berlusconi

Zurnal24 12.06.2023
V bolnišnici v Milanu je umrl italijanski politik Silvio Berlusconi. V 87. let starosti je v bolnišnici San Raffaele di Milano umrl italijanski politik Silvio Berlusconi. V petek so nekdanjega italijanskega premierja in medijskega mogotca sprejeli v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem