Povezane novice

Olimpijo okrepil nekdanji član Bayerna, Maribor alžirski reprezentant

RTV Slovenija 12.06.2023
K Olimpiji prihaja v Berlinu rojeni srbski nogometaš Nemanja Motika, ki je pred dvema sezonama igral za drugo ekipo Bayerna, lani pa je kot posojen igralec Crvene zvezde nastopal za Lustenau. Maribor je medtem privabil Alžirca Hilala Sudanija. Olimpija… »

Vlado Ilievski uradno športni direktor Cedevite Olimpije

Delo 12.06.2023
Nekdanji košarkar ljubljanskega moštva in makedonski reprezentant je nasledil Sanija Bečiroviča. Le dva dneva po odločilni zmagi v finalu lige Nova KBM so košarkarji Cedevite Olimpije tudi uradno dobili novega športnega direktorja. Sanija… »

Ilievski novi športni direktor Cedevite Olimpije

RTV Slovenija 12.06.2023
Vlado Ilievski je, kot je bilo pričakovano, postal novi športni direktor košarkarskega kluba Cedevita Olimpija. Zamenjal je Sanija Bečirovića, ki je to funkcijo opravljal od leta 2019. Ilievski je navijačem Olimpije dobro znan, saj je v treh… »

Olimpija in Maribor predstavila odmevni okrepitvi, nova moč tudi pri Muri

SiolNET 12.06.2023
Kaj se danes dogaja na nogometni tržnici? Novinca sta med drugim predstavila Olimpija in Maribor. Sportal Nacho podaljšal z Realom, novinec pri Romi Nova moč pri Olimpiji in Mariboru Danes so v vrstah Olimpije predstavili novo moč. "Napovedana odmevna… »

Po Bayernu in Crveni zvezdi zdaj član Olimpije

Zurnal24 12.06.2023
Olimpija potrdila odmevno okrepitev. Nekdanji član Crvene zvezde Nemanja Motika bo kariero nadaljeval v vrstah ljubljanske Olimpije, so danes potrdili pri državnem in pokalnem prvaku. Dvajsetletni srbski nogometaš, rojen v Nemčiji, je končal sezono v… »

Uradno: vrača se ljubljenec navijačev Olimpije

SiolNET 12.06.2023
Potem ko se je danes tudi uradno od mesta športnega direktorja Cedevite Olimpije poslovil Sani Bečirović, so pri slovenskih prvakih predstavili njegovo zamenjavo. Kot je bilo znano že kar nekaj časa, se bo na mesto športnega direktorja usedel… »

Uradno slovo od Ljubljane

SiolNET 12.06.2023
Ob koncu sezone 2022/23 se je z mesta športnega direktorja Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija uradno poslovil Sani Bečirović, ki je bil na čelu športnega dela ljubljanskega kolektiva od leta 2019, so sporočili iz Cedevite Olimpije. Da bo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem